Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (238)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ľutujem toho rodiča, ktorý v dobrej viere, že pustí svojmu dieťaťu "milý film so psíkmi", vyberie práve Strays. Každopádne, komu sa páčil Ted, tak zrejme bude u neho bodovať aj táto sarkasticko-ironická vulgárna nálož v podobe Reggieho a jeho kamošov. Inak, vo svojej podstate je to celkom vydarené, je tu množstvo trefných hlášok z pohľadu psov - rôzne mylné predstavy a kopa dvojzmyslov. Najväčším problémom celého filmu je prílišná vulgárnosť a úplne zbytočné extrémy sexuálno-fekálneho "humoru". Kľudne by to išlo aj bez toho, a aspoň u mňa by to bodovalo o kus viac. Takto je to akurát tak na 3* (ale reálne to malo určite na viac) ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Z prdu kulička. Člověk by šel do kina, ale neví, co dávají, tak se podívá na program - Vocasy na tripu, co to je? 81%? To by šlo... Vůbec jsem nevěděl, že ten film existuje, takže jsem od něj logicky nic neočekával. Až na nepochopitelný dabing (film od patnácti let promítaný v devět večer, proč?) příjemné překvapení. Film na hranici snesitelnosti vulgarity (kurvy, píči a čuráci létali sem a tam) a fekálnosti, ale kupodivu ji (skoro) nikdy nepřekročil. Ujetá čoklí jízda s šukáním táty trpaslíka, únosem ptákem, tripu na houbách, ukousnutým ptákem a sbíráním hoven na výrobu čokolády... 90% ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Josh Greenbaum má na poli ujeté zábavy budoucnost. Jeho "covidová" prvotina Barb a Star byla těžko popsatelná šílenost o prostých ženách středního věku, které si jedou válet šunky na Floridu. Nechyběl ani mluvící krab s hlasem Morgana Freemana a zpívající Jamie Dornan. Nic duchaplného, ale třeskutě vtipných momentů tam bylo až až. No a Vocasy jsou podobný příběh. Nečekejte "humor pro náročné", tohle je prvoplánová jízda s proklatě sprostými psisky. Tři hvězdy za samotný film a čtvrtou navrch za tu "nestydatost", že se takovou kravinu Universal ve spolupráci s CinemArtem odvážil uvést do kin s brutálně nahláškovaným dabingem. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Oproti jiné parodii na dětské záležitosti, Méďovi Setha MacFarlana ještě vulgárnější. Nabízí se spousta důvodů, proč tomu nevěřit (vyjma uvedení jen s dabingem, v kinosále jsem byl sám), ale výsledek je výborně vygradovaná dnes již (bohužel) old-school jednohubka, kde sjíždění k občasné sebeúčelnosti neruší. Film s sebou nese i vznešené poselství, které byste u filmu o sprostých čoklech nečekali, ale dává perfektní smysl. Jen škoda, že IMHO se nenašlo místo pro mluvící kočky, ty ve filmu mají no lines. A i když dokážu pochopit použití Miley Cyrus, při oné scéně mě to spíš rušilo, osobně jsem tam chtěl jinou pecku. Lysohlávky jsou gold, cameo Dennise Quaida příjemné překvapení. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Stejně jako kdysi u Team America. Zpočátku se člověk směje loutkam, ale v průběhu celovečerní stopáže nadšení z toho, že loutky mluví sprostě, opadne. Ale stejně jako ve filmu Matt Stonea a Treye Parketa i tady jsou výborné scény. Několik geniálně podvratných scén (vězení a klíče, finále). Celou dobu jsem si říkal, kdo je cílovka takového filmu :) ale pobavilo a smál jsem se místy nahlas, to se mi dlouho při komedii nestalo! 70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama