Reklama

Reklama

VOD (1)

Pětice studentů na výletě je nucena dát se jinou cestou, než původně plánovali. Uvíznou však u opuštěného motelu, kde na ně čekají hrůzné vize zavražděných lidí. Setkání s mužem, kterému zde záhadně zmizela manželka, potvrdí jejich nejhorší obavy - řádí tu tajemný vrah! V nadcházející noci budou muset bojovat o holý život až do nečekaného konce! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (103)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Takže mám za sebou noc strávenú s Reekerom (bez blbých pripomienok:D). Scenár je klišoidný, že viac už to zrejme nešlo, 5 mladých ľudí sa vydá na cestu za akousi párty, na najhoršom možnom mieste sa im pokazí auto, a potom ich začne pomaly ubúdať:D. To je stručne k obsahu. Natočené je to celé prekvapivo pekne. Človek sa pri sledovaní nenudí, dokonca som sa párkrát skutočne bál (a to sa mi stáva naozaj iba výnimočne). Milo ma potešilo použitie slepého chlapca, čo prináša nové neotrelé možnosti v takomto druhu filmu. Či už na úkor hororu alebo komédie, keďže tento snímok nie je taký vážny ako sa zdá. Škoda len toho predvídateľného konca, ktorý doslova bije do očí inšpiráciou vo filmoch Smrť prichádza v bielom a Identite. Mohlo to byť inak o hviezdičku viac. Takto ostávam pri celkom slušných 60%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na půl cesty? Tak na desetině, možná... Začátek slibný, následný rozjezd s očekáváním, pak jakási psychologie postav a neznámé ohrožení. Následovalo prázdno snímané mizernou kamerou a doplněné průměrným hudebním doprovodem. Nejhorší byl ovšem tajemný zabiják. Bože, ten snad vypadl z her počítačového pravěku! Vůbec triky byly vesměs mizerné, postavy pomatené (což se mělo vysvětlit až v závěru) a všechno tak nějak hloupé. Hvězdu za jelena a jeden z prvních triků, který mne rozesmál, totiž kus odtržené hlavy a ve zbytku se koulící oko (uděláno vcelku obstojně). Sledovat snad jen v případě, kdy opravdu není nic jiného po ruce. ()

Reklama

foundation 

všechny recenze uživatele

urcite schopny zazitok s prekvapivym vyustenim aj ked nebolo uplne originalne. na kazdy pad je sa to pohybuje niekde malo vyssie nad cistocistym priemerom. za ten zaver by som mozno aj trochu pridal. Rozhodne film ktory by si nemal nechat ujst ziadny hororovy fanusik. Da sa povedat ze do zanru nic nove neprinasa ale s tradicne pouzivanymi vecami pracuje dobre. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo tak špatné, jak sem si původně myslel. Dokonce první polovina filmu je opravdu atmosferická a myslím si, že se vcelku povedla. Bohužel později jakmile se rozjede ono už klasické krvavé divadélko na plné obrátky, jde celá atmosféra tam kde ani slunce nesvítí. Kladné body můžu ještě přičíst k originálně pojaté paní zubaté, které nelze odepřít snahu zaujmout svými hokuspokusy. Bohužel způsoby provedení všech nabídnutých smrtí jsou velmi laciné až amatérsky odbyté. Potěšila mě i postava slepce, který mě alespoň několikrát rozesmál. Závěr sice může ( a asi i má ) šokovat, ale jelikož jsem jej už viděl u jiných snímků, tak mě nechal více méně chladným, což ale není chyba filmu. I tak se jedná o koukatelnou vyvražďovačku, které s radostí udělím tři hvězdičky a kdyby si zachovala stejnou kvalitu z první půlky, mohlo jich být třeba i o něco víc. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna s rodinkou v autě je velmi slibná a diváka dobře naladí. Škoda, že se pak značně ubere na tempu a pořádné akce se dočkáme až v poslední třetině. Samotné herecké obsazení je takový klasický hororový průměr, jediná zajímavá postava je zde slepec. A i když je záporák dost divný, nebrání mi to udělit filmu 3*. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama