Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byl sirotek a říkali mu Prcek. Byl nejneposlušnějším chovancem sirotčince. Láska a něha byly pro něho nepoznanými city až do chvíle, kdy si ho adoptovali manželé Healyovi. Adoptivní matka však o něho nestála a jediný, kdo ho má rád, je otec Ben. Chlapec už vyrostl, teď mu říkají Junior a žijí jinde. I nadále však překypuje přebytkem energie, temperamentu a zlosti. V této části se Junior zamiluje do Tiffany, která si ho vůbec nevšímá, ale všímá si dalších třech chlapců, kteří jsou jeho rivaly. A to znamená válku! Válku proti skautovi jménem Duke, proti hokejistovi Blaneovi a proti Corkymu. Junior je všechny chce trumfnout a je mu absolutně jedno, jakým způsobem. Je totiž více než jisté, že nejkrásnější děvčata vždy přitahují ti nesprávní muži... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (44)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Chyba číslo 1 - Jiné herecké obsazení dvou hlavních postav. Chyba číslo 2 - Druhý díl skončil zajímavě, a to se dal nepřeneslo. 🤔 Přitom by to byla asi jízda, s tou jeho kamarádkou. Ale zpátky k filmu. Jako menší jsem to viděl, a důvod byl jasný. Byla tam okouzlující krásná a mladá princezna. Film je sám o sobě debilní, a scény jsou jediné, co to drží alespoň na hladině. Jinak by to šlo ihned ke dnu. Herecké výkony žádné. Herecké obsazení nudné a nesympatické. Některé scény jsou extrémně přitažené za vlasy. 👎 Poznámka: Scény u zubaře jsou šílené. 😄 Poznámka: Slečinka se na konci projevila, jaká je doopravdy. Hvězdiček 1 ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Trochu prehnané, tvorcovia často prekračujú hranicu únosnosti, ktorá je pri rodinných filmoch už aj tak veľmi nízko. Ale zábava je to dobrá, trochu síce kostrbatá a vo veselých gýčovitých farbách, ale Postrach 3 pobaví možno lepšie ako samozvané komediálne trháky - práve absurdita filmu totiž vyčarí úsmev na tvári. ()

Reklama

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Děs běs. Předchozí dva filmy byly celkem povedené, ale tohle ? Aby v tomhle díle hráli jiní herci, to fakt ne. Jedině Jack Warden se vratí z předchozích dílů, to ale film nezachrání od katastrofy. Vtipných scén zde bylo málo, asi tak 2 scény, které moc neoslnili. Za snahu, ikdyž marnou dávám 8% = odpad! ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

Kurva to byla kokotina, ten malej parchant teda vůbec nevypadá jako svině a hrál jako malej retard, v minulých dílech byl daleko lepší herec, i když taky hrál hovno, ale aspoň vypadal jako hajzlík, co se týče ostatních taky ty hrajou jako malý děcka a ještě dělaj blbý držky a pokaždý když prohrajou nebo je tam sejme ten prcek, tak s tam div nerozbrečej. Děj je samozřejmě taky absolutně trapnej a ani ty sviňárny nejsou nic extra, ale jelikož jsem nic nečekal, takjsem nebyl ani zklamanej, spíš znechucenej. ()

Colour odpad!

všechny recenze uživatele

Je to obrovská trápna hovadina. S pobavením som pozerala časť, kde Junior vytiahol z malého ruksaku obrovskú motorovú pílu a rozrezal strom, ktorý padol na vodcu skautov. Táto časť bola asi najvtipnejšia a aj tak nestála za veľa. Viete si potom asi predstaviť, aký musí byť celý film. Čudujem sa, že som ho vydržala pozerať do konca. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Jméno slavného dětského herce Corky McClullen je parodií na Macaulayho Culkina, v té době nejlépe placeného dětského herce. (HappySmile)

Reklama

Reklama