Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pomaly doslužujúceho Robina je ešte stále občas cítiť čerstvého komika, ktorý dokáže diváka zabaviť, ústredný pár je však skutočne desný. Nevtieravý nápad je miestami naozaj vtieravo spracovaný, hlavne úvodná polhodinka, pokiaľ sa Williamsov kňaz poriadne nerozbehne je naozaj nudne krutá. Inak priemer, na ktorý chtiac, či nechtiac rýchlo zabudnete ako na nevydarené manželstvo. 50%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie len "Kněz je poděs", ale celý tento film je desný. Desne hlúpy, nudný a primitívny. Robin Williams v úlohe vtieravého farára, čo sa snaží pripraviť svojimi pseudo-psychologickými, pochybnými testami, mladý pár na nástrahy manželstva. Nepodarená romantická komédia pri ktorej som sa ani raz nezasmial, za to som si viac krát položil otázku: Čo je toto za blbosť? * ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $43,799,818Tržby Celosvetovo $69,307,224Tržby za predaj DVD v USA $22,646,266 //počet predaných kusov 1,325,717║ Tuctová limonáda bez skutočnej iskry, ktorá nemá čo ponúknuť, zo začiatku sa to ešte dalo ale pribúdajúcim časom to len čoraz viac otravovalo a Mandy Moore vypadá dosť otrasne, sklamanie. /25%/ ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to fakt poděs :D Celý film je tak trochu poděs :D No co..ale podle mě je to dobrá ukázka toho, aby si lidé před svatbou opravdu ukázali, jaké to s tím druhým bude..."Rychlokurz" za 3 týdny :D :D Úsměvné, jakžtakž zábavné, Mandy Moore s vždy dokonalými vlasy a pár cvičení (hlavně na upřímnost), které cvičím i já ve svém životě :D :D Průměr. ()

GordonCZ 

všechny recenze uživatele

...aneb jak si projít nástrahami manželství ještě před jeho uzavřením (a tak vám zkazit celou tu předsvatební naivní romantiku). I když tato komedie není každou minutou k popukání, tak je alespoň sympatická. Alespoň tím, že ukazuje, že manželství vlastně není žádná sranda. I tak je to hodně průměrný kousek, 3* mu patří s hodně odřenýma ušima. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama