Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (103)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Zvláštny debut, dobrý Peter Stormare. Prvých 40 min môžte preskočiť, potom začína krvák ako sa patrí (krvou sa nešetrilo), zaujímavý nápad, ktorý nie je dotiahnutý do konca, snaha Jesse Metcalfe "hrať" bije do očí, ale nám to nevadí my sa zabávame dobrým koncom (asi niekto videl filmy 28 Dní a Týždňov) a neurazil by som sa za pokračovanie... ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Klasické schéma blázince, kde jsou dělány na lidech pokusy, se tady zvrhlo na krvelačné zvířecí lidi toužící žrát se navzájem a zabít všechno. Vadilo mi na tom hodně věcí, například že děj jakoby hrozně přeskakoval - jednou je tam honí, pak zas je klid, pak najednou zas je honí, pak zase klid... Taky hlavní postavy jsou chvíli ok, chvíli ne, chvíli tady, chvíli tam. No prostě ten film mi nic nedal. Krvavé scény a scény násilí nebyly špatné, ale neprahnu po tom... ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica snímku bola nudný, nezáživný opis pobytu na psychiatrii a zoznamovanie sa s postavami. Druhá polka sa však ukázala byť ako totálna, zbesilá a krvavá gore jazda za slobodou medzi šialenými kanibalmi. Je tu aj pár komických momentov, hlavne v spojení so zamilovanou prsnatou kanibalkou :). Preto kto prežije v zdraví úvodnú nudu, tak si pri konci určite príde na svoje. Slabší priemer. 55/100 ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Žádné překvapení se nekonalo a Insanitarium přesně splnilo své očekávání (čili průměrný thriller). Nehorší na filmu jsou určitě efekty - zlomená ruka, skřípnuté prsty atd. -, které místo aby naháněly hrůzu, jak asi tvůrci plánovali, jsou spíš k smíchu. Hlavní hrdinové jsou ale sympatičtí, hlavní padouch zlý a odpudivý a nechybí tomu ani typický konec či hodná slečna :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Horory moc nemusím a ještě víc nemusím krváky - není to nic pro mě - proto ani tenhle film mě vůbec nenadchnul. Obvykle v noci v televizi dávají spíš komedie, ale tohle bylo v rámci své kategorie celkem dobře provedené. Tím nemyslím příběh nebo cokoliv smysluplnýho (Jeden člověk z ochranky, který dělá 24h směny nebo když vězeň držel sestru za krk ve vzduchu a on mu nejdřív dával výzvy než aby okamžitě zakročil), myslím tím gore a nechutnosti všeho druhu. Zakousnutí se do ruky sestry mě probudilo, psycho žraní kočky už mě dost odradilo, a když pak přišla na řadu čitelná scéna s hraným "spícím" exemplářem a následný žraním zlomený ruky, tak jsem už musel přepnout na Tele Tele. Jsem bábovka, ale radši si nechávám zdát o sličných dívkách než o tom, že mi někdo žere ruku zaživa :) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama