Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obyvatelé jednoho amerického horského městečka jsou proti své vůli zataženi do podivné hry vesmírného lovce vetřelců, který přistál na Zemi za jediným účelem - vypustit a následně ulovit podivnou pavoučí bytost. Vzniká tak vražedný trojúhelník, ve kterém není zcela zřejmé, kdo, kdy a kde koho loví. (Omnider)

Recenze (54)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

No čo napísať? Proste štúdio The Asylum ( Latt, Rimawi ). Takto odfláknuté filmové dielo som aj čakal ( aj keď ma v minulosti táto liaheň najhorších filmov posledných desaťročí, občas milo prekvapila ). Herci, nehrajú, ba dokonca ani nepózujú. Ťažko nazvať, čo vlastne robia. Triky sú plus mínus ( kostým ´´Lovca´´ by sa skôr hodil do nejakého béčkového fláku z 50. rokov ). No čo napísať? Proste štúdio The Asylum. ()

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

Tímto snímkem mi Asylum dokázalo, že dokáže udělat béčko úplně ze všeho. Prostředí a celkově jas obrazu do tématu vůbec nesedí. Nevím kde posbíraly ty herce, které si hrají na rádoby tvrďáky. Stupidita a nelogičnost z nich přímo čpí. Moje titěrná Asylum dušička doufala v konečně kvalitní film, ale to dřív potkám Ježíška. Ke kostýmum se ani nemá cenu vyjadřovat. Nová postava Lovec, z něhož mi bylo přímo na blití, v plechové soupravě, jako z kontajnéru OBI. Nemluvě o laciných počítačových tricích. Tak jsem se u tohoto filmu pěkně napálila. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak v první řadě objektiv kamery asi někdo pochcal nebo si ten nažloutlej filtr neumím nějak vysvětlit. Pak tam začnou pobíhat nějaký zhulený hipís, co herecký talent pobrali asi od hajzl báby na míráku a skoro víc akční bylo, když sme po sobě se sousedem házeli v pěti letech šišky. Zasraný hipstři. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, filmy od Asylomu jsou špatné, ale dalo se tohle zkouknout. Obyčejné béčko (spíš zetko)ve kterém jsou laciné CGI efekty, je prostě obyčejný mockbuster. Herci až tak špatní nejsou (Asi jen tři herci, zbytek herců je opravdu hrůza) . Tenhle film stačí vidět jednou, a po druhé si ho už nepustíte. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pod opravdu originálním názvem AVH: Alien vs. Hunter snad ani nikdo nemohl očekávat žádnou pecku a zvláště když to točí Asylum. Tahle společnost už natočila tolik sraček, že se to snad nedá spočítat. Naprosto otřesná kamera a postižení herci byli tím hlavním důvodem, proč tohle spadlo do odpadních vod a už po něm neštěkne ani pes. Oba tvorové vypadají tragicky, stejně jako český dabing. Těch 10% dám jen za Dedee Pfeiffer, kterou mám celkem rád. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama