Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

A do třetice film s Kerry Washington - akorát tady hraje jen vedlejší housle.. Eddie Murphy byl skvělý herec, bohužel se z něj stala ústřední postava rodinných dojemných sračkofilmů a Tisíc slov není výjimkou. Mizerná zápletka a nezajímavý vedlejší postavy filmu bohužel moc nepřidají, takže přivřu všechny oči co mám a dám tomu 2 hvězdičky asi jenom proto, že Imagine That bylo ještě o level horší. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by byl Tisíc slov uplně špatnej snímek, ale působí hrozně nevyváženě a nedotaženě. Námět se stromem, jako jistou symbolikou, se mi líbil a když se snažil Murphy o vážnější, byť nepříliš zdařile napsaný, scény, jeho hereckej projev byl slušnej. To mě přivedlo k myšlence, že kdyby se scénář výrazně přepsal, vyškrtaly by se nevtipný "komediální" scény a děj se vydal směrem k dramatu, moh vzniknout zajímavej vážnější snímek s Murphym v hlavní roli. Škoda, že slušnej nápad vzali tvůrci z uplně jinýho (špatnýho) konce. ()

Reklama

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele

Nápad se stromem,kde spadne z něj list za každé slovo Jacka(Murphy)je velmi originální,Murphy je zde vskutku dobrý.Tato komedie pobaví i potěší...60 procent si tento film určitě zasloužil.Těšil jsem se,až jej skouknu a Murphy ani tento příběh mě rozhodně nezklamal...Ostatní herci,co sekundují Murphymu také nezklamali.Murphy na to pořád má! ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Mám rád Eddieho od dob jeho stand-up show... Tohle je však blitka všech možných pozitivních emocí, které si náš hlavní hrdina uvědomí v záchvatu možné smrti, díky stromu, který s jeho zbytečným mluvením umírá a on s ním.... Opravdu potřebujeme další takové filmy, kdy by si i naprostý retard s půlkou mozku uvědomil, že se má fajn a má bejt hodnej na své blízké... Opravdu k tomu potřebuje nemocnou matku a snaživého asistenta a debilního duchovního a pár strašně nepovedenejch vtipů... Opravdu to musí končit šťastnou a spokojenou, hrající si rodinou... Trapné a nevkusné... Zavádějící a zcestné... Film jako takový je zbytečný a neskutečně hloupý... A ano, hlavní hrdina se opravdu bojí mluvit, aby nezemřel, takže používá velice srandovní způsoby komunikace, hlavně pantomimu a z toho pramení spousty, ale spousty legrace... Reminiscence na ne nijak dobrý film Lhář, Lhář je tedy na místě... ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Co když máme každý takový strom? - No to abych začal se slovy rozhodně šetřit. Tento film je do jistých mezí, ač se to nezdá - duchaplný. V první polovině je někdy až přehnaně, jak to říci, koňský. Proč koňský? Protože tu Murphy dělá samé koniny a ty vůbec nevycházejí, jenže ke konci se vše otočí a místo levného humoru postaveného na mimice hlavního protagonisty se nás snaží tvůrci rozesmutnit. Některé scény jsou skvělé. V paměti mi uvízla procházka na mole a po pláži, která je doprovázená příjemně zvolenou hudbou a dalo by se říci, že mi i hodně řekla, co se týče mojí duševní stránky. Tenhle povedeně nepovedený filmík bych zařadil někam do průměru a nemůžu se na něj v ničem zlobit, takže sympatické ***. - 5/10 - ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama