Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (130)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Protože je její šéf zároveň čestným poradcem českého prezidenta Miloše Zemana, Hrad vyslal do Pekingu průzkumníky, aby na místě ohledali terén." Nora Fridrichová je pro mě zlatíčko - tedy blýská se a nemá mozek. Nicméně fráze papouškuje skvěle, určitě umí i aportovat a na její "nestrannost" se lze spolehnout. Dříve mne tento pořad dokázal zaujmout alespoň nějakou tou nepolitickou reportáží, ale od jisté doby se při zjevení zrzavé příšery začínám osypávat a prchám. ()

str0001 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak již bylo napsáno. Chválím deset let staré recenze z doby, kdy tvůrci pořadu snad usilovali o přispění k lepší politice. Chápu, že jistá míra korupce je nevyhnutelná, to se bohužel ale vůbec nedá připodobnit k dnešní podobě tohoto pořadu. Zde jsou reportáže točeny na zakázku toho, kdo si dobře zaplatil a jakákoliv seriózní žurnalistika je již jen pouhou vzpomínkou. Nelze se ani divit politikům, kteří tento pořad právě nesponzorují, že odmítnou hovořit do mikrofonu. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vynikající publicistický pořad, který si nehraje na akční šokující žurnalistiku, ale velmi trefně glosuje hlavní události toho kterého týdne. Divák si samozřejmě užije i politickou či společenskou satiru - osobně nezapomenu na Pavla Béma hovořícího na téma klíčové dírky o rozměrech jiného pražského tunelu, kdy se pod jeho slovy "...ale je to hudba budoucnosti" ozvala ryčná Bregovičova Crna mačka:))) Přidejte si ještě v každém dílu bezchybnou krasavici Noru Fridrichovou, a bude vám jasné, k čemu že jsou i-vysilani a online archív ČT dobré. ()

stanslon odpad!

všechny recenze uživatele

To že jako naposledy přidá Nora Ženy z lesa, kde ukazuje podvodné praktiky manželů soukromníků, nezastře že její pořad je veskrze propagandou. Ukazuje to i fakt, že u všech podobných pořadů ČT není na stránkách povolena diskuze. Kdysi tam bývala zdrcující kritika a to naši veřejnoprávní přestalo bavit. ()

Una111

všechny recenze uživatele

Nezdobím hvězdičkami, protože se na tento pořad dívám jen velmi sporadicky. Dnes jsem shodou okolností shlédla díl z 29. 11. 2015. Jsem doslova zhnusená, a to přesto, že o ČT nemám už dávno dobré mínění. Tenhle díl je ovšem neskutečným příkladem neserióznosti, sprostoty, zaprodanosti a populismu! ČT se chová jako pouliční, bezectná děvka! Hnus! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama