Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

The_God odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se mi stane, že tenhle pořad vidím, když o víkendu navštívím mámu a při poslouchání mám pocit, že lidi mají jen dva problémy - kolik dílů má ten který nekonečný seriál a kdo koho hraje. Přitom by na to stačila jedna odpověď: "Naučte se číst, debilové!" Pak se pustí ukázky k filmům, které se budou během příštích sedmi dní vysílat, prozradí se postavy, zápletka a konec filmu a pak řeknou "..a jak to dopadne se dozvíte tehdy a tehdy v osm večer." ()

Legi36 odpad!

všechny recenze uživatele

sorry, ale tohle je i na mě moc... vítězoslavné koláče samochvály, přiblbá tipovací soutěž o igelitku s prezentama od hovny, zinscenované (a nutno podotknout ještě navíc dementní) dotazy a rádoby profesionální spoileroidní reportáže, to fakt nejde... zaručený způsob, jak si zkazit víkendové poledne... plně souhlasím z uživatelem hypimann ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Já nevím no, pokaždé když na to v telce narazím, na mysl se okamžitě dere vzpomínka na Vláďu Železného a jeho legendární sobotní VOLEJTE ŘEDITELI, a tak mi tenhle pořad přijde jako trapný epigon a zbytečná záležitost, která se tváří, že žádný Železný vlastně nikdy neexistoval a odjakživa tu bylo jen VOLEJTE NOVU. Ech, paměť diváků naštěstí není tak krátká, jak by si televize někdy přály. Sice chápu, že všechny velké české televize dnes mají nějaký pořad tohoto typu, kde promují vlastní pořady a odpovídají i eventuálně na otázky diváků, ale celkově mi přijde, že doba se zásadně změnila, a hlavní komunikace s diváky se dávno přesunula na sociální sítě. Čili lít prachy do formátu, který sděluje nejbližší vývoj v příští ORDINACI nebo POLICII MODRAVA, mi už dnes přijde jako atavismus (což ale čím dál víc začíná platit i o klasickém televizním vysílání). A pokud je někdo vážně schopný poslat do televize dotaz, kdy se bude reprízovat TITANIC nebo PRETTY WOMAN, pak mu asi stejně není pomoci. Koukat na VOLEJTE NOVU je pro normálního člověka ztráta času, protože to je selfpromo točené pro nejvěrnější nováckou cílovku, u které očekávám podobný vývoj jako s voliči komoušů - nevyhnutelné postupné vymření. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Poté, co si Železný sbalil svých pět miliardových švestek, zbylo šaškování před kamerou na další zaměstnance. Nejvíc mě na tom (a za to to hodnocení, jinak to je sračka) vždycky bavily ty hovory, kde bylo vidět, co za kretény tam volá. A to si dovedu představit, že úplné retardy už předtím filtrovali v zákulisí. 30% ()

LadyAjva odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné koláče sledovanosti (kdyby tam alespoň zvolili normální barvy a nepřidávali si ty slavné procenta), debilní otázky na vysílání filmů, které čistou náhodou budou vysílat buď dnes, zítra nebo příští měsíc a upoutávky na další díly z nekonečné ságy Ulice nebo přiblbé Ordinace....Nesnáším televizi Nova a vše s ní spojené... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama