Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Film který odsoudíte v prvních 10 minutách nebo ho dokoukáte do konce a budete kývat hlavou jak neuvěřitelnou odvahu mají Asylum, že něco takového pouštějí do světa. Triky na úrovni počítačové hry z roku 2003, neuvěřitelně špatně zahrané a scénář..... Ehmm? Jaký scénář? No nic. 1* za odvahu a za celkově lehké pobavení. PS: Prosím vás, béčka mají úroven, tohle je céčo. ()

Trustme

všechny recenze uživatele

V dnešní době musí být strašně náročné natočit tak viditelně trapné efekty. A taktéž i já podezřívám společnost The Asylum z úmyslné nekvality a záměrně stupidního pojetí jejich tvorby. Chcete-li přece vydělat budete se snažit udělat film co nejlépe. The Asylum jdou na to ovšem fíkaně z druhé strany, nemaje tolik prostředků udělají naopak z nevýhod pozitivum. Oči rvoucí názvy filmů, extrémní náměty a technické zpracování na úrovni let 50.tých. A divák se chytne, protože tohle je mega-zhovadilost a ty jsou vzácné. Pochopitelně, že tento film funguje jen jako divácký úlet a oddych od všech těch náročných dramat Kubricka, Viscontiho, Buňuela či Pasoliniho, jimiž jsme jako nároční uživatelé ČSFD a zkušení diváci toliko ovlivněni . .. . ()

Reklama

Michael2807 odpad!

všechny recenze uživatele

Hej ty s těma břišákama pojď sem! Tady máš nějaký ten dolar a zahraješ nám ve filmu, kde ti přijde jako nejlepší nápad kulometem střílet do řeky na ryby, odkopávat je deset metrů když na tebe budou skákat na pláži a až je všechny odkopeš, sejdeš po rampě s helmou v podpaží ve zpomaleném záběru s vítěznou hudbou hrající v pozadí. A nezapomeň se celý film tvářit drsněji a drsněji! ()

borec999 

všechny recenze uživatele

90 minútová lobotómia a výplach mozgu. Asylum sa utrhlo z reťaze a doručilo nám dielo, pri ktorom veci ako logika,scenár či kvalitné herecké výkony nemajú miesto. Pristavím sa najprv pri hercoch. Tí sú tak zlí, až mám pocit že i ja s partiou kamarátov by sme to odohrali lepšie. Filmu bez debaty kraľuje hlavný hrdina Paul Logan, ktorý odohrá 90 minút s 1 a tým istým výrazom. Pardon, teraz som vám klamal. Raz sa usmeje, keď mu nalejú pohár whisky takže boli to dva výrazy. Ďalej scenár. Scenáristom nechýbala kreativita a doručili nám tak hlboké dialógy a šialené nápady, až ma z toho súčasne bolelo brucho a zastavoval sa mi rozum. Úplným vrcholom je samozrejme asi záverečná polhodinka, v ktorej nám pirane narastú do obludných veľkostí a búrajú budovy, ničia vrtuľníky, lode a bombardujú mesto. To boli scény, ktoré zaručene nikde inde neuvidíte a ktoré si vychutnajú len praví fajnšmekri. Megapiraňa je monster zetko s ako vždy strašnými trikmi, ktoré ma však zabavilo svojou zámernou nekvalitou a absurdnými nápadmi viac ako väčšina komédií. S hodnotením si naozaj neviem rady, keďže 5* tam šupnúť nemôžem a odpad! pre ultra zábavnosť tiež nie. No nič, volím zlatú strednú cestu. 3* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ty má svatá prostoto. V jiných monster filmech kombinují různé možné i nemožné způsoby, jak zmutovaná monstra zneškodnit, hází na ně atomovky, infikují různými viry, vyvolávají kvůli nim zemětřesení, výbuchy sopek nebo ze spánku budí jiná monstra, tady do nich stačí jen kopat a nebo je jen postřelit a hned se můžeme radovat. Ten závěr mě naprosto rozsekal. Asylum filmy oblažují bezchybně dokonalými triky, přirozeným herectvím a libě znějícími dilaogy. Megapiraňa je toho všeho plná. Navíc to zachraňuje úžasně charakterní, tvárný Paul Logan s nespočetně výrazy své tváře. Za nejzajímavější fakt filmu považuji, že už jim zřejmě z rozpočtu nezbyly prachy na angažmá nějaké umělé tuctové sexbomdy do vedlejší role a tak tam, naštěstí, angažovali úplně normální ženskou. Jako cvičení před Sharknado to ujde. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Jason Fitch (Paul Logan) opouští vojenskou základnu a vydává se na průzkum, má v jedné scéně nášivku na tričku vpravo, následně pak celý film jí má však nalevo. (dandislav1991)
  • Zpěvačka a herečka Tiffany, která se ve filmu objevila v roli Sarah Monroe, nazpívala také píseň „Frozen Skies“, která hraje při závěrečných titulcích. (slipknotfan)

Reklama

Reklama