Reklama

Reklama

Nothing Left to Fear

Trailer

Obsahy(1)

Mladá rodina se vydává přes polovinu země do domu, kde chce začít znovu a zapustit tu kořeny. Idylické městečko vyvolává dojem, že se to podaří. Nikdo však netuší, že je čeká příběh zrady a zla, o jakém se jim nezdálo ani v nejhorších snech. Komplikovaný vztah dvou sester, z nichž každá hraje významnou roli ve starobylém rituálu, rozpoutá běsnění, které změní rodinu navždy. Příběh vyplývá z folklóru kolem starobylého města Stull v Kansasu. Místní obyvatelé věří, že město je jednou ze sedmi bran pekla. (10doktor10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Phietros 

všechny recenze uživatele

Více jak polovinu filmu se nám nedostává nic víc, než napětí v podobě hudby a občasných záběrů, kdy je jasné že vesnice skrývá tajemství. Od půlky se napětí začíná stupnovat a odhaluje se pravda města Stull, kde je záměr na přistěhovalou rodinu v čele s pastorem jiný než by si dokázali představit! Jedna s dcer je vybrána do rituálu, který má otevřít bránu do pekla a vypustit démona! Bohužel žádná porce extra hrůzy tu není a scény typu: prosím tě nastup si do toho auta nebo umřeme a slečna si postává venku jako když se nechumelí, když jí démon vysaje otce je spíše k smíchu. Prostě takový průměr který člověk skoukne a řekne si šlo to, ale po druhé bych si to nepustil! Podle konce budu doufat že pokračování nebude a pokud ano, mělo by se jednat o napravení chyb a udělat opravdu pekelnou démonickou jízdu v Kansasu! 50% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První hodinu se neděje lautr nic, pokud nepočítám jeden docela solidní snový moment. Jinak se jen plká, plká a taky blbě plká. Po hodině nastoupí démon, který je docela vydařený, ale vzhledem k tomu, že pak už prakticky nesleze ze záběru, je jeho efekt nic moc. Takže pane Slash zpátky ke kytaře a tohle nechte na povolanějších. 30% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád označení „příběh se opírá o městkou legendu – nebo podle skutečné události“, ale když jsem se porozhlédl po internetu, tak o městečku Stull skutečně kolují nejrůznější zvěsti a to především v souvislosti se sedmi pekelnými branami. Takže jsem trošku změnil názor k tomuto filmu, který ovšem ani tak není ničím výjimečný. Dle mého je stopáž zbytečně přemrštěná, protože víc než polovina filmu je naprosto nezajímavá a závěrečné vyvrcholení „vyzrazení pointy“ je nedostatečné a více méně postrádá logiku (Proč to vlastně všechno dělali?). Tu postrádá i chování přeživších členů rodiny, kteří se povětšinu filmu stejně chovali jako úplní tupci. Režisér si prostě usmyslel, že natočí další béčkovou podívanou opírající se o okultismus a démony, jenže jaksi pozapomněl na jednu důležitou věc a to pořádně zaujmout diváka, aby mu u toho neusnul nudou. Pořádná atmosféra se totiž dostaví tak dvacet minut před koncem a to je sakra málo. Ani Anne Heche to nezachránila, protože jí to její postava matky neumožnovala...(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/nothing-left-to-fear-2013.html ) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Velmi slabé! Hodinu se neděje prakticky nic a to člověka udržuje v naději, že ho čeká napínavé finále s dobrou temnou atmosférou, kterou by podobný nápad měl nabídnout. Nestalo se. Zbylých 40 minut se děje ještě větší nic než předtím. Dva mladí lidé běhají po vesnici a za nimi démonická sestřička připomínající Samaru z Kruhu (jen podstatně méně strašidelnou). Nevím, proč se Slash dal do produkování takovýchto kravin. Ani účast Anne Heche nechápu. ()

beba789 

všechny recenze uživatele

Takže tenhle film si získal moji pozornost po shlédnutí traileru, který mě navnadil k tomu pustit si film. Bohužel tu máme případ, kdy je trailer lepší než samotný film. Má to 100 minut a dít se začne něco až půl hodiny před koncem. Do traileru nacpali opět ty nejlepší scény. Dále je to plné hrozně stupidních dialogů a stupidního chování ( určitě nechám mladšího bráchu a ujedu někam do háje). Nejlepší na celém filmu je píseň od Slashe v titulkách, jinak jako celek to nedává vůbec smysl. Zklamání jak hrom. 30%. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Snímku produkovala spoločnosť Slasher Films, založená Slashom, gitaristom skupiny Guns N' Roses, ktorý k filmu taktiež vytvoril soundtrack. (xpantherx)

Reklama

Reklama