Reklama

Reklama

Boj o Hedvábnou stezku

  • Čína Tchien ťiang siung š' (více)
Trailer 1

Když zkorumpovaný římský vůdce Tiberius (Adrien Brody) přijíždí v čele obří armády, aby si nárokoval Hedvábnou stezku, Huo An (Jackie Chan) se skupinou zkušených bojovníků spojí síly s elitní legií zběhlých římských vojáků vedených generálem Luciem (John Cusack) a pokusí se zajistit křehkou rovnováhu sil v regionu. V touze ochránit svou zemi a své nové přátele shromáždí Huo An válečníky 36 etnik, kteří se postaví na odpor Tiberiovi v neskutečně velkolepé bitvě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (160)

Jigy 

všechny recenze uživatele

Další monumentální historický čínský film, tentokrát však velmi dobře obsazený. Jackie, hraje svou klasiku, Cusack je místy nevýrazný a až moc správňácký, ale zato Brody si zahrál padoucha výborně. Jeho legie pochodují pouští a nenechávají na pochybách všechny, kteří nevěří tomu, že Řím vládne světu. Bojové scény jsou moc pěkné a proto mě zklamal závěr, kdy opět musí dojít na boj muž proti muži i když Římané získali drtivou nadvládu a mohli všechny poslat do pekel. Škoda, takto se jedná o další velkolepý výpravný film, na který zase můžu zapomenout. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

I keď je to len rozprávka ale skvelo zahraná! Ja som tým hercom uveril všetko. Brody zahral toho Tibéria tak výborne, že sa teším na pomstu od momentu keď sa dostaví na plátno :o. Divožienka Peng Lin ma upútala hneď na prvý pohľad a aj preto škoda, že jej tam nebolo viac. Súboj ala opretie o ženský hrudník bolo velice dojemné a romantické (robím si prdel, ale v tom momente by som kludne menil s pánom Chanaom). Na záver dodám, že v rámci histórie je to konina. Lenže ten film som ja chápal aj tak inak. Bol o kamarátstve. Ukázal, že aj dva rozličné národy sa vedia skamarátiť a pomáhať si. Ukázal aj to, že oddanosť ku niekomu môže trvať na veky, len treba mať dobré zásady. P:S film Gladiátor bol tiež nepresný ako riť, no tomu to dajako ľudia nevyčítajú ... ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $74,068Tržby Celosvetovo $121,540,000▐ veľmi rozpačito podané, raz sa to tvári uvoľnene potom až príliš krvavo vážne, moc nevyvážené, k tomu zlé obsadenie hlavne John Cusack a Adrien Brody sa dosť nehodili do daných úloh, Jackie Chan v jeho klasickej mentorskej polohe ešte ako tak ujde, súboje na tak veľkú výpravnosť neprinesú požadované veľkoleposť, zopár dobrých scén sa odohrá hlavne pri stavaní pevnosti ale ináč dosť nezvládnutý projekt, kde sa nezmyselne skáče medzi scénami, príbehom, až je z toho pekný guláš a to popri tom nemalo až tak zlú kostru príbehu /40%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Sladko-bôľny príbeh s multi-kulti pozadím, ktorý ma moc nenadchol. Netvrdím, pár scénok bolo zaujímavých, ako napr. keď opravovali mesto, no zvyšok bol až príliš okato sentimentálny a plný nudnej vaty. Zato ma však upútala fantastická výprava, akcia a hlavne jednotlivé postavy. Najmä A. Brody v postave totálneho nechutného záporáka bol perfektný, človek mal chuť zaškrtiť ho už len preventívne. Ani chlapec nebol zlý, taký zvláštny baladicko-zasnený zjav, ešte len dieťa no jednaním ako dospelý. Čistý priemer. 60/100 ()

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Tak treti nejdražší cinsky film říkáte... Už od začátku není moc jasné kdo, co a proč. Dokonce jsem musel zkontrolovat, jestli mi neblbne internetová televize, protože scény na sebe moc nenavazovaly. Furt se někdo někde řezal bez většího vysvětlení. Hipisak Chan je vyhnán z ne moc jasných důvodů, vleze do nějakého města na hranici, tam je na ně velitel města hnusnej. Ale když přijdou Římané, nestrhne se bitva, ale bitka mezi Cusackem a Chanem, který nevím proč tam najednou byl a ne ten velitel. Vysvětlení proč Cusack utekl s armádou k hranicím Číny je úlet, objevení Brodyho uprostřed Asie s plány na dobytí stezky ještě větší a navrch jde Římany poznat jenom podle chocholu na prilbach, protože jinak jsou oblečení jak Jolaos ve Xene. Do toho velmi zvláštní amatérské zpomalovacky... inu, asijský bitky neutahnou všechno. ()

Galerie (284)

Zajímavosti (11)

  • Jackie Chan ve filmu zazpívá dvě písně. V první polovině to je „Song Of Peace“ a v závěrečných titulcích jde o „Desert Hero“. Na OST zazní také „Please Tell The Wind To Bring My Father“, kterou Jackie nazpíval společně s Wei Yunxi. (Rominator)
  • Akční režii na filmu dělal Jackie Chan, byl také výkonným producentem a producentem. (Rominator)

Související novinky

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Reklama

Reklama