Reklama

Reklama

Renegáti

  • Česko Renegáti: Mise cti (více)
Trailer 2

Když jste členem speciálního komanda mariňáků, každá operace je životu nebezpečnou misí do neznáma. Právě takovou je i akce, do které se ve válkou zdecimované Bosně vydává skupina pěti renegátů, aby ze dna jezera vyzvedla nacistický zlatý poklad v hodnotě několika stovek milionů dolarů. Vše musí stihnout během deseti hodin, protože jejich nepřátelé jsou jim na stopě... (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (87)

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

Tak kvalitní "béčkový" film jsem už dlouho neviděl. Ano je tam plno nelogičností, klišé a není to bůhví jak originální (napadá mě hned několik filmů na podobné téma Yankee Zephyrem počínaje), ale je tam toho tolik co mám rád. Honba za pokladem, zlato, nacisti, fanatický záporák s jizvou, krásná ženská a velitel jak vystřižený s filmu Olověná vesta, to vše zabalené v jednom úhledném balíčku, na který se sakra dobře kouká. Tenhle film si prostě na nic nehraje, takže pokud nehledáte nějakou intelektuální selanku, nebo city ždímací drama, pošlete mozek na dovolenou a vzhůru za pokladem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Během války v Bosně se rozhodne skupinka amerických mariňáků pomoci místní dívce najít nacistický poklad, který by pomohl jak její zemi, tak jim samotným. A na paty jim šlape jak nadřízený, tak nepřátelský důstojník. Poctivé vojenské dobrodrůžo, které se zase nebere tak úplně vážně, takže se tu najde parádně přepálená tanková honička či souboj vrtulníku se stíhačkou. Něco do sebe má i pokladová historka, které bych dal trochu víc prostoru, ale i takhle byla fajn. Jediné, co mi trochu vadilo, bylo vyzvednutí pokladu, které trvalo na můj vkus příliš dlouho a dalo se natočit dynamičtěji. Ale i to se dalo přežít. Herci úplně v pohodě, ačkoliv kdo se těší na Simmonse v nějaké ústřední roli, tak si příliš neužije, ale i to, co tu předvedl, stačilo. Bavil jsem se. 70% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mohla to být zábavná akční jízda po vzoru Expendables nebo A-Team, ale chybí tomu prakticky vše co měli zmíněné filmy. Charismatické herce a pořádné akční scény. Kdyby film jel v tempu prvních 20 minut, mohlo to dopadnou lépe, bohužel ale tvůrcům asi došel rozpočet a tak je úvod to jediné, co film dělá trochu snesitelným. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(30%) RENEGADES je nudný, divný a překombinovaný film, který jsem si vybral ke shlédnutí čistě jen náhodou. Začátek vypadá slibně. Zručně natočená akce, která určitě potěší. Jenže pak se začne snímek ubírat směrem, který jsem opravdu nečekal. Kombinoval se žánr, nuda rostla až do úplného konce a ani vcelku obstojní herci to nezachránili. V úvodu to vypadá na dobrý válečný akčnák a poté se z toho vyvrbí nesmyslná bádačka po zlatých cihlách. Takže ve výsledku ztráta času. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Rozmarná variace na staré téma 1)  nás tentokrát zavede kamsi do Bosny a Hercegoviny. Ti zlí jsou tentokrát Srbové a ti hodní, věřte nevěřte, Američané._____ 2)  Snad jen 36letý Charlie Bewley (zamilovaný Stanton) v džínách (jen chvíli) a 30letý Dimitri Leonidas (Jack Porter) opravňují film v mých očích ke zhlédnutí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Ogulini, Karlovaci, Lokve, Humu, Záhřebu (Chorvatsko) a na Maltě. (ČSFD)
  • Při úvodním útěku použijí k útěku tank T-72. Posádka tanku je velitel, střelec a řidič, tedy tři osoby a v žádném případě se do útrob nevejde 6 osob, jak je ukázáno ve filmu. (Maulincio)

Reklama

Reklama