Reklama

Reklama

Inspektor Max

(seriál)
  • Slovensko Inšpektor Max
Česko / Slovensko, 2018, 10 h 29 min (Minutáž: 56–59 min)

Hrají:

Juraj Kukura, Robert Hájek, Ľubomír Paulovič, Tereza Brodská, Igor Bareš, Dušan Jamrich, Jan Bidlas, Jaroslav Stich, Marián Mitaš, Zuzana Ščerbová, Ivo Novák (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Slovenský kriminalista Max (Juraj Kukura) už léta žije v Praze. Původně se zde chtěl jen na chvíli ukrýt před svou bývalou přítelkyní, ale nakonec tak nějak zůstal. Pracuje pro pražskou kriminálku, a to se skvělými výsledky. Díky svým schopnostem, neortodoxním metodám a charismatu dokáže vyřešit i ty hodně komplikované případy – a také si proti sobě poštvat většinu lidí, na které při tom narazí... Věrní mu zůstanou jen jeho mladý parťák Filip a státní zástupkyně Markéta, se kterou, po řadě lítých bojů, nakonec skončí ve svazku téměř manželském. (Česká televize)

(více)

Recenze (47)

pupidup 

všechny recenze uživatele

Jsem rada,ze jsem pockala s hodnocenim... totiz.. serial zraje jako vino... a tim.jsem asi ovlivnena... z pomerne grotestkni frasky se vyklubal celkem slusny serial,a diky bohu,bez opakujicich se stale stejnych ksichtu.... Juraj nikdy moc dobre nehral... spis se na nej lepe koukalo... ale na ty pomery ze sebe ted vydal to nejlepsi... co jsem kdy u neho videla...scenarista zasluhuje vyznamenani.. dost toho zachranil.. takze s trochou nadsazky hodnotim na 70%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozverná, veselé, barevné, hravé krimi s rozverným kriminalistou ve sporťáku a barevném saku. Samotné krimipřípady jsou jednoduché, někdy přitažené za vlasy, takže těžiště tkví spíš ve vtipných situacích, vtipné to občas i je, ale první díly sráží trapnost, oplzlost, přeakčnělost a ikdyž jsem první díl brutálně přestřelil v hodnocení, s nástupem Márie Havranové se to trochu uklidnilo do rozumných mezí a poslední čtyři díly se mi zdáli kvalitní oddechovkou na úrovni aspoň Poldy s Matáskem. ()

Reklama

BlackDemon 

všechny recenze uživatele

Na začiatku som sa zo seriálu tešil, ale potom som zistil, že ma vôbec nezaujíma ako sa budú príbehy hlavných postáv vyvíjať. RTVS nakrúca stále nové veci - no nič z nich sa nestane klasikou. Dôvodom sú asi peniaze, šetrí sa kde sa dá a na výsledku je to vidieť. Inšpektorovi Maxovi by prospelo viac scenáristov, lepší casting, kratšia stopáž, uveriteľnejší hlavný hrdina... Je toho viac. U mňa za pokus jedna hviezda. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

30% — Problém tohoto seriálu je podle mě v tom, že se autoři nejspíš nedokázali rozhodnout, co vlastně chtějí natočit. Jestli vážně míněný kriminální seriál, kriminální komedii, nebo přímo parodii. Vytvořili tak divnou směsku, které vévodí hochštaplerský stárnoucí seladon, který se chová jako zastydlý puberťák. Aby ho trochu „polidštili“, dali mu do vínku nekritický obdiv ke Karolu Duchoňovi, slovenské pěvecké hvězdě 70. a první poloviny 80. let, kterého neustále zmiňoval, prosazoval, až s tím byl vlezlý. To měl být takový humorný prvek. Problém je v tom, že humorných prvků (autory nechtěných) bylo v seriálu více. Už jen vlastní vyšetřování jednotlivých případů. Zoli si dělal prakticky, co chtěl, na nadřízené kašlal, z parťáka si dělal pucfleka. Ve druhé polovině seriálu pak tvůrci nepochopitelně přitvrdili a po posledním dílu máme tedy skóre 3 mrtví ze Zoliho okolí. Nečekaně a tak trochu zbytečně. Takže když se nakonec vydá pěšky na pouť do Santiaga de Compostela, přejeme mu, aby mu to vydrželo co nejdéle. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Kriminalista Max je takova karikatura, kdo se ale kousne a vydrzi par dilu, tak si na nej tak nejak zvykne. Smutne je, ze se na takovem braku o jedenacti dilech podileli ctyri scenariste. Z hercu me nepresvedcil nikdo. Ale mam rad ceske serialy a kriminalni zvlast, tak dam slusne dve hvezdicky. Ale zopakovat si to uz nechci.-). ()

Galerie (360)

Reklama

Reklama