Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsme zkoušeli se ségrou a partou vyvolávat duchy v zamčeném pokoji při svíčkách. Údajně se povedlo někoho vyvolat, tak začalo vrzat okno, dveře a musel jsem okamžitě rožnout a vlézt pod postel. Dobrovolně bych to už, ani nezkoušel dělat a když už by se mě snažil démon očůrat a byla by to hra na čas, tak bych si ten čas kontroloval na svém chytrém telefonu. Dávám 80% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

The Midnight Man je velice slušnej hororovej kousek kterej mě hned několikrát dokázal překvapit. Třeba hned začátek. Ten mě značně namlsal a řádně navnadil. Ikdyž je fakt, že poté tempo(logicky) trošku opadne. Dalším překvapením pro mě byla(jelikož jsem si nečetl titulky kdo v tom hraje) účast dvou hororových legend-Roberta Englunda a Lin Shaye. Navíc jde o film napínavej, atmosferickej, dojde i na krev i na nějakou tu gore scénu. Za mě spokojenost. 4hvězdy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Midnight Man“ považuji za rozhodně povedené dílko, takovou tu klasickou pocornovou hororovou zábavu, kterou bych si klidně dal i v kině. Není to nic opravdu hlubokého, geniálního, ale je to film, který mě bavilo sledovat, a to rozhodně není na americký horor málo. Kdyby byl alespoň takový každý americký hororový film, tak si nemám moc na co stěžovat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zklamání jak píča. Candy Man, Bye Bye Man, Slender Man, Čurák Man, Vymrdanec Man...kolik ještě těch pacientů přijde?! Do toho se smíchala Ouija s Jumanji. Midnight Man, mimochodem naprosto nenápadité monstrum, zřejmě natáčecímu štábu vzalo všechny lampy, takže film je protivně po celou dobu tmavý, technicky nevypadá dobře. Příběh čerpá ze všeho možného, tolik by to nevadilo, kdyby už se konečně něco pořádného dělo. Hodinu se nic neděje, jedna mrtvola připadá na šedesát minut. Logika prakticky celou dobu haprovala. Hra na vyvolání Píčus Mana má svá pravidla. Ta nejsou vůbec dodržována. K dvojici mladých lidí se přidá posléze jejich kamarádka, už ten její příchod vyvolal smích, nebylo jí vůbec divné, že dva její příčetní vrstevníci trotlují po domě a hrají jakousi divnou hru, bez problémů se k nim přidá, jen jaksi nedodrží oficiální rituál pro přijetí do hry, takže tím pádem vůbec v žádné hře není(!). Robert Englund, hrůza, kazil celý film. Lin Shay, babka hrůzy, je z celého filmu nejprogresivněji strašidelná. Na dvojce Gabrielle Haugh (Jeepers Creepers 3) a Grayson Gabriel není nic pozoruhodného, nicméně dá se s nimi vydržet. Horší to bylo s filmem, ten se moc nevytáhl, vydržet se taky moc nedal. Po slibném úvodu se to zadřelo a táhlo se to. Finále relativně ucházející. Gore kvalitní, šetřilo se s ním. Film je ale jen rádoby temnou a nedynamicky zrežírovanou kopírkou výše jmenovaných filmů v jednom. 5/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nemalo prepracovanejší príbeh a serióznejšie mysteriózne základy, pretože to strašenie a vôbec ten bubák ako taký nebol najhorší. Niektoré momenty príjemne zamrazili a atmosféra v nich celkom poskočila. Ale obsah bol len nejaký blábol o hre, ktorý nemal začiatok ani koniec. Celé mi to prišlo ako niečo vytrhnuté z kontextu a halabala pozliepané do príbehu. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama