Reklama

Reklama

Kryštůfek Robin

  • USA Christopher Robin (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dospělý Kryštůfek Robin dře v zaměstnání, kde je přepracovaný, mizerně zaplacený a kde nemá jistou budoucnost. Má sice rodinu, ale práce ho vytěžuje natolik, že mu na ženu a dcerku zbývá jen málo času. Kryštůfek docela zapomněl na své idylické dětství strávené s prostomyslným a mlsným plyšovým medvídkem a jeho kamarády. Když se však s nyní potrhaným a ošuntělým Medvídkem Púem opět setká, jejich přátelství opět vzplane a připomene Kryštůfkovi nekonečné dny dětských radovánek a hrátek, které jako malý chlapec zažíval. Po nešťastné příhodě s Kryštůfkovým kufříkem se Pú se zbytkem party včetně Prasátka, Ijáčka a Tygra vydají ze Stokorcového lesa do Londýna, aby pomohli Kryštůfkovi jeho věci najít… protože nejlepší přátelé si vždycky pomáhají. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (189)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nebyť finálnej speak, ktorá to celé bohužiaľ zhadzuje na úroveň detského filmu jednalo by sa o nádherný film. Forster skvelo vystihol atmosféru a vrátil nám starých hrdinov v novom špeciálnom háve. McGregor skvelý a rovnako aj malý Pooh. Niečo na tých anglicky hovoriacich medveďoch je. Dojíma ma to a zároveň ma to núti k úsmevu. Je to tradičný Disney. Taký ten hodnotový, kedy sa netlačí na pílu. Dalo by sa spraviť pokračovanie. Hoci v pocite v ktorom to zostalo mi to neuveriteľne sadlo. Hlavne takto na jeseň. Viacej takýchto rozprávok. Ow a všetky vtipy fungujú. Hlavne tie od Ijáčka :) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť. Macko Pu ma vždy dojme - krásne spomienky na detstvo mojich dcér, ktoré na ňom vyrástli. Áno netvrdím, že nie, bolo to jednoduché, príliš nostalgické a dojímavé, no práve to som tu asi aj čakal a vôbec mi to nevadilo. Výhrady by som mal jedine k obsahu, kde postavu dcéry Krištofka Robina by som trochu viac rozvinul. Inak ide o príjemnú nostalgickú záležitosť. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $75miliónovTržby USA $99,215,042Tržby Celosvetovo $197,593,066Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Neviem, neviem, po tých Paddingtonoch, Králičkovi Petrovi, mi to príde dosť nevýrazné, až pochmúrne, komorné, bez lepšej šťavy, až anglicky chladné, skutočná zábavnosť len na krajíčku. /50%/ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadlo líp, než jsem původně čekal. Ono je to vlastně takové hodně jednoduché podobenství, které sice stojí na vratkých nohách a scénář se měl ještě pořádně promyslet, aby se některé situace neděly tak nahodile nebo byly lépe promyšlené (mlha ve Stokorcovém lese), ale i tak to své (očekávatelné) základní poselství předá a to celkem dobře. A nesmí chybět to poselství o rodině, ale to se přece jenom dalo čekat a tady aspoň nepůsobí jako kýč. Jen to člověk nesmí brát doslovně a smířit se s tím, že to není "dospělý" film, ale spíš rodinný a tak se člověk musí přenést přes hromadu nelogičností, jakože třeba někdo prodá bez problémů malé holce ve vlaku pět čajů nebo ji bez problémů vezme samotnou do taxíku v Londýnu i s několika velkými "plyšáky". A takových velice realistický scén je tu ještě mnohem víc, ale nemá smysl se nad nimi pozastavovat. Navíc tu občas i zafunguje humor a zachraňuje tak části, které jsou poněkud mdlé. Jestli bych se na to podíval znova netuším, to asi ukáže čas, ale špatný ten film rozhodně není a docela se mi i líbil. A scéna, kdy se dospělý Kryštůfek snaží dostat s Púem do vlaku a nese ho přes celé nádraží a plné nástupiště mi připomněla jednu z mých prvních povídek, která by se dala nazvat povídkou. Lepší 3* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kryštůfek Robin na své přátele ze Stokorcového lesa dávno zapomněl, protože již není malý chlapec. Medvídek Pú se však jednoho dne objeví v Londýně v parku kousek od jeho domu a nové dobrodružství může začít... Nečekal jsem to, ale film mile překvapil. Doing nothing often leads to the very best something. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se od srpna do 4. listopadu 2017 v Anglii (Kent, Winsdor). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 30. července 2018 v Burbanku v Kalifornii. (Varan)
  • Většina scén ze Stokorcového lesa se natáčela v Ashdownském lese a ve Windsorském parku. (BMW12)

Související novinky

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama