Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (141)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku atraktivní hollywoodská akčňárna, která se může pochlubit především strhujícím tempem, které má při solidní stopáží téměř explozivní drajv. Cindy Crawford není dobrá herečka, avšak jako sexy symbol? Proč ne. Baldwin je překvapivě sympatický a dohromady tvoří solidní dvojku. I když scénář je jednoduchoučký a dějových nedostatků je zde dost, na všechno zapomeneme díky strhující a překvapivě zručně natočené akci. Je jí tu hodně a dobře se na ní kouká (opravdu geniálně nasnímaná je scéna výbuchu apartmánu). Za pozornost stojí i atmosferická hudba Marka Manciny. Béčkovitá jednohubka jak vyšitá. ()

JoeM 

všechny recenze uživatele

Nebudu tady polemizovat o filozofii scénáře a smyslu filmu, jelikož to prostě nemá smysl. Oproti tomu ale nemůžu snímku upřít celkem obstojně zvládnutý herecký výkon prostředního z bratrů Baldwinů. Tento á la drsňák/hezoun ochraňuje hodně sexy advokátku v podání tehdejší fakt sexy modelky/herečky? Cindy Crawford proti bývalým členům KGB trpícím dilematem z nepříliš přesvědčivého amerického přízvuku. Nechybí napětí ani akce téměř od začátku filmu. Nevím proč, ale nějak mi tahle oldschoolová sentimentální jednohubka na večer utkvěla v paměti (možná taky díky tomu štěku Salmy Hayek), a proto jí prostě ty tři hvězdičky dám. ()

Reklama

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie. Akční thriller, brak, který mě přesto bavil, což se zas tak často nestává. Již jsem dlouho neviděla, tak je to ode mě jen takové zamávání v mlze polozapomenutí. Tehdy v devadesátkách mi to na akční film přišlo celkem zamilované a milé, těžko říct, co by to se mnou udělalo teď. Podobnou, jen méně intenzivnější vzpomínku mám na Dvojitý zásah, jinak tenhle žánr fakt neberu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Víte co,tohle mě napoprvé docela bavilo,ale v tý době se natáčelo tolik akčních a thrillerovejch pecek,že to jaksi zapadlo,a napodruhé už sem to docela hvězdičkově podhodnotil.Ale vlastně dneska,kdy jsou kina plný hovínek pro honibrky,tak vlastně musim tenhle film docela pochválit.na nic si nehrající béčko se spoustou ucházející akce,ty zaporáci po nich jdou jak slepice po flusu,a i když tam jsou z obou stran celkem nepochopitelný kroky,celkově mě to bavilo.50%. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Ajaj,to bylo tak trapný, až mě to chvílema nutilo krčit nos a zvedat obočí zároveň. Určitě tuhle grimasu taky znáte, přichází samovolně ve chvílích, kdy je vám trapně za ty ostatní. Taková vůlí neovladatelná křeč obličejových táhel. Těžko říct, proč tenhle film vlastně vznikl. Atraktivita umouněné Cindy pro mužskou část je jistě neoddiskutovatelná, ale co jsem si sakra měla počít já, když to jediný, jakžtakž koukatelný - Alec*, furt čuměl jen na tu zaprasenou advokátku?? A už zase ta křeč - advokátka Cindy Crawford!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)

Reklama

Reklama