Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když ten paralelní svět fungoval u Žen v běhu, tak se Horský ani nepokoušel vymýšlet nic nového a nadělil ho do kin znovu. Škoda, že tentokrát už skoro nikdo nepřišel. Zase tam všichni hledají lásku a zase ji všichni rychle najdou. Překážky jsou pouze na oko, aby se film natáhl alespoň na hodinu a půl, ale celý je tak pitomě naivní, že ho ani není možné moc kritizovat. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Asi už mi péčí o mou demoliční četu a domácnost měkne mozek, ale mě se to líbilo. Ano, je to naivní, předvídatelné, lehce vtipné, obsahuje to zvířátko a děťátko nakonec, jako zprávy večer na Tv Noha, ale připomíná mi to normální svět, normální vztahy, normální rozhovory ještě před tím než začali lidé všude čučet do I Phonů kde čas plyne pomaleji, nikdo se nehoní za nesmysly a smysly života prostě letní pohoda. Taková ta síla okamžiku tady a teď, lehké pošimrání u srdíčka, taková dávná krásná  vzpomínka na lásky, nelásky.  Naposled mě takhle příjemně naladily Ženy v pokušení, ty v běhu jsem neviděla a asi po tom mé srdéčko ani netouží. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nebyť malého chlapca, ktorému tá rola nenormálne sadla, tak nie je v tomto filme čoho chytiť. Je to prázdne a orientované tak, že divák presne vie, ako to celé skončí, kto s kým šťastne dopadne. A ešte sa od diváka čaká, že bude za to šťastný, že mu netreba nič viac. A to, že muž opustí ženu a dieťa kvôli inému chlapovi, to tam bolo len pre to, aby to tam bolo. Povinná vložka niečoho, čo sa vraj deje normálne a prirodzene. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dělat další film po Ženách v běhu by mělo být zavazující. Ale pan Martin Horský si asi řekl: "Mám všechno u prdele, lidi jsou stejně blbí a ten rozdíl nepoznají". A tak uplácal tuto podivnou směs v rychlosti a možná v sedě na WC. Opravdu jsem seděl a pořád vrtěl hlavou a nechápal, na které úžasné planetě se to odehrává. Tak nijaké a stupidní a těžko hledám další výrazy. Ale koukám 65% a docela nadšení. Asi to ostatním hodnotitelům vlilo do žil hodně naděje a optimismu do budoucna. No potešpánbůh, to se budeme mít ... ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Martin Horský opět dokazuje, že je jeden z mála českých tvůrců, který dokáže přijít s ve své podstatě triviální komedií, která přestože je jednoduchá, nepřichází s ničím inovativním a těžce sází na jistotu, tak má až neuvěřitelně příjemnou atmosféru, nenucený humor a taktéž výborné herce. Casting je tedy opět velice povedený, herci působí přirozeně, největším překvapením byl malý Honzík, který se rovněž postará o ty nejvtipnější scénky, kterých jinak ve filmu příliš není, což vnímám jako největší slabinu celého filmu. Příběh je, jak už jsem naznačil na začátku, ničím nepřekvapující a předvídatelný, podle mého je ale plně dostačující, má pěkně svižné tempo, spád a gradaci, takže nudit by se divák moc neměl. Druhou výtku musím směřovat k dialogům, které občas tahají za uši, naštěstí těchto momentů není mnoho. Snímkem Srdce na dlani si Martin Horský utvrdil svou pozici a podařilo se mi i tentokrát si udržet jistou kvalitativní úroveň, danou minimálně jeho předchozími dvěma počiny. 7/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Pavel (Matouš Ruml) zachraňuje Honzíka (Jenda Čadil) z bazénu a následně z něj vyleze, má vlasy od vody „učesané“ směrem dolů, v dalším záběru je má učesané na stranu a pak zase dolů. (griph)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama