Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (476)

hipis 

všechny recenze uživatele

Všetky časti rozprávky 1. No počkaj zajac! - Mesto a pláž 2. No počkaj zajac! - Výstavisko v noci 3. No počkaj zajac! - Cesta 4. No počkaj zajac! - Štadión 5. No počkaj zajac! - Mesto 6. No počkaj zajac! - Vidiek 7. No počkaj zajac! - Plavba na mori 8. No počkaj zajac! - Nový rok 9. No počkaj zajac! - TV štúdio 10. No počkaj zajac! - Stavba 11. No počkaj zajac! - Cirkus 12. No počkaj zajac! - Múzeum 13. No počkaj zajac! - Šport 14. No počkaj zajac! - Roboti 15. No počkaj zajac! - V rozprávke 16. No počkaj zajac! - Vystúpenie 18. No počkaj zajac! - V obchode 19. No počkaj zajac! - Dovolenka 20. No počkaj zajac! - Na záhrade 21. No počkaj zajac! - Robotický zajac 22. No počkaj zajac! - V lunaparku 23. No počkaj zajac! - Na pláži ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Kouzelný seriál. Velký zlý vlk ve zvonovkách s cigárem v tlamě nepřetržitě vymýšlí, jak dostat zajíce, nejlépe do svého vlastního žaludku. Díky Bohu se mu to příliš nedaří, neb malý okatý zajíček je čiperný šikulínek. Krásná animace, příjemná hudba, úžasně napsané, nápadité a vtipné, prostě je to óčeň charašó. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Skvělý večerníček, asi nejlepší mimo československou výrobu, i dnes patří k tomu nejlepšímu v krátkometrážní animaci, co lze vidět. Nu pogodi!!! PS: především prvních cca 15 dílů je opravdu skvělých, čím později však další díly vznikaly, tím mi přišlo, že příběhy byly hloupější. Kromě 18 původních dílů od Vjačeslava Michajloviče Koťjonočkina, vznikly i dva v r. 2006 od Kotěnočkinova syna Alexeje Vjačeslavoviče Koťonočkina (Na dovolené, Na chatě). Ty už ale mají jinou grafiku a příběhově to také není to pravé ořechové. Díly podle DVD od Urania (2005): DVD 1 - 1. Na pláži, 2. V lunaparku, 3. Všechny způsoby jak chytit Zajíce, 4. Sportovci, 5. Nové nápady Vlka, 6. Příhody na vsi, 7. Na silnici, 8. Nezapomenutelný karneval, 9. Není snad být televizní hvězdou. DVD 2 - 1. Nečekaná změna, 2. V cirkuse, 3. V museu, 4. Olympijské naděje, 5. Elektronický Zajíc, 6. Zaječí chór, 7. Pohádková ztráta paměti, 8. Jubileum Vlka, 9. V supermarketu ()

anli 

všechny recenze uživatele

Nevím o nikom,kdo by tuhle ruskou animovanou klasiku neviděl.Ano,inspirace televizní americkou produkcí je zřejmá,ale je do toho přimícháno trochu ruské duše a ruského vnímání.Výsledkem je vtipná a zábavná podívaná pro všechny,kteří milují grotesky.To jsme byli jako děti všichni a jako dospělí většina(ta,která se umí i v dospělosti bavit a smát).Takže u ,mě jasných 100%.P.S.Snad jediná pozitivní věc od našich soudruhů v době svého vzniku. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Zajíci?! Jen počkej! Jeden z nejoblíbenějších kreslených večerníčků a kreslených seriálů vůbec. A nejen seriálů. Leporelo s vlkem a zajícem patří k mým nejstarším vzpomínkám. Přísahám na vlkovy růžové trenýrky, že jsme ho měli v jeslích. Jak se vlk schovává mezi melouny. A jak po Olympijských hrách společně baští ty čokoládové figurky. Kromě titulní ještě nesmrtelné hlášky - "zajíc, zajíc" a další. Můj nejoblíbenější díl je "Pohádková ztráta paměti". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Slovenská verze byla předabována do verze české. Jedinou úpravou přitom bylo přeložení fráze "No počkaj!". (ČSFD)
  • Medvídek, který přinese odměnu zajíci a vlkovi za cyklistický závod, odkazuje na maskota olympijských her v Moskvě 1980. (OJan)

Reklama

Reklama