Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

cab 

všechny recenze uživatele

Film naprosto bez debaty slouzi jako vyborna kulisa, protoze naprava nezodpovedneho dospeleho chlapa (dokonale noumovity nesympatak Adam Sandler) ve starostliveho otce je moralitkou ciste na objednavku bez jakekoliv snahy o neco navic. Stab dela co ma a co umi, publikum se adekvatne bavi, coz vlastne staci na 55% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Lenivý absolvent právnickej fakulty (Adam Sandler) si adoptuje dieťa, aby zapôsobil na svoju priateľku, no všetko nejde podľa plánu a on sa stane nepravdepodobným pestúnom. Prekvapivo dojímavá a konzistentná komédia, vďaka ktorej Sandler oslovuje nové publikum bez toho, aby sa vzdal priestupnej podlosti, ktorá oživila jeho najlepšie diela. 6/10 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom "v pohode" sandlerovka, ktorá ale stále cieli najmä na prvú signálnu. Možno je to nakoniec dobre, pretože aj pri srdcerývnom závere sa okáže film zhodiť, keď zrazu všetci v súdnej sieni začnú telefonovať svojim otcom. To je scéna ako z Bláznivej strely a škoda, že ich nie je viac. Veľký tato je ten typ komédie, pri ktorej ste radi, že ju pozeráte osamote, pretože sa nemusíte hanbiť, že sa na nej dokážete občas aj zabaviť. Ale pozor, nič pre mileniálov, obsahuje aj homofóbne fóriky a ako vieme, Friends sa už stali neželaným tovarom dnešnej mládeže. 50% ()

Domas88 

všechny recenze uživatele

Velká slabota a na Sandlera trapas. Jediná výhoda je, že to rychle utíká a je krátký, tenle film, ale asi i to, že je tak krátký, dělá chybu v tom, jak moc rychle všechno vysvětlí. Zničeho nic je tam kluk, pak se začnou mít rádi "syn a táta", táta se zamiluje, bojuje o kluka a pak si ho vezme praví táta.. jak říkám nic moc.. moc rychlé na tak krátký čas.. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

"Styx byli jedna z nejlepších amerických rockových skupin. Měli jen špatnou pověst, protože většina kritiků jsou cyničtí pitomci." Filmu, který jen tak mimochodem intenzivně propaguje moji oblíbenou kapelu (jsem fanouškem od roku 1982), prostě nemůžu dát nízké hodnocení. Jinak je to občas trapné, sem tam příjemné, někdy téměř vtipné, místy nechutné a většinou dojemné. A asi dvě minuty v tom hraje Steve Buscemi. [Poznámka na okraj: Kristy "ta špatná Buffy" Swanson je fakt kočka.] ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Film se měl původně jmenovat Guy gets kid, v češtině Chlápek dostane dítě. (kosticka7)
  • Adam Sandler získal za roli v tomto filmu cenu Razzie 1999 v kategorii Nejhorší herec. (Terva)
  • Videohra, kterou hraje Sonny u sebe v bytě, je Twisted Metal III (1998). (HappySmile)

Reklama

Reklama