Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bezvýznamný zlodějíček Larry Gigli (Ben Affleck) má příležitost vylepšit si jméno důležitým úkolem. Ricki (Jennifer Lopez) je ostrá gangsterka. Tihle dva se náhodou setkají při jedné zakázce, která se jim však vymkne z rukou. Budou spolupracovat? A zvládnou nečekaně velkou vzájemnou přitažlivost? (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dnes už slávny film pre svoje trápne formulky: "Ja som býk a ty si krava" alebo "Keď môj penis kýchne, hovorím Boh ťa žehnaj", brutálny trapas. Trapas scenárom, ale aj hercami, drevenejší nie je ani eben. To drevo aj ten herec či moderátor. Zaujímavé je, že práve tu sa Jen a Ben prvýkrát do seba zamilovali. Dnes už vedú druhý vzťah, som zvedavý kedy to zase zabalia. Predsa len jej sa už pomaly objavuje šiesty krížik na chrbte a Ben môže chlastať aj s mladšou. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Láska s Rizikem je hnusný, ješitný a neživý "film". Jeden z nejhorších filmů, co jsem viděl. škoda, přeškoda herců formátu Al Pacina a Christophera Walkena, že si vybrali takové "mrtvé" role. Režisér snad ani neví, co je to film, scéna, herec, hláška, Al Pacino. Jinak není možné, aby natočil něco tak odpudivého. Pokud si odmyslíte sprosté dialogy, zbyde vám dvacet minut nevulgárního filmu. Už tohle samo o něčem vypovídá. Pouze pro skalní fanoušky J-Lo a Bena Aflecka. Od tohohle dejte ruce pryč! ()

Reklama

LaciLC odpad!

všechny recenze uživatele

Nie, asi to nie je najhorší film všetkých čias, ale odpad! to je sakra veľký... Affleck, Lopezová, Walken, Pacino - WTF?! Pacino je môj najobľúbenejší herec, ale na to aby vzal úlohu v tomto filme musel byť skutočne veľmi zúfalý. Rýdzi príklad tak nevtipného filmu, že si toho museli byť vedomý už pri natáčaní. A navyše od tak dobrého tvorcu a... kašlem na to. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Film opravdu hodně špatný, z části se naplnily slova, že jde o jeden z nejhorších filmů všech dob. Nechci hodnotit kvality herců, které jsou určitě dobré, ale to co mi přišlo zdaleka nejhorší byly dialogy (hlavně Ben Affleck, i když Jennifer Lopez moc nezaostávala) a tím pádem celkově scénář. K tomu navíc délka filmu (bez pár minut dvě hodiny), to se nedalo vydržet. A ještě když jsem v tom filmu viděl mého oblíbence Al Pacina, tak jsem jen kroutil hlavou k čemu se upsal. Jednu hvězdu dávám akorát za Justina Barthu a za malou chvilku co tam byl Al Pacino. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Já to tvrdím pořád: každá lesba potřebuje jenom dobrého utahováka. ;-)_____ Když zkoušel Affleck "přelézat ploty" v Chasing Amy, byl a zjevně i bude to jeho nejlepší film kariéry a také zároveň i nejlepši herecký výkon, Láska s rizikem se řadí k těm nejhoršim. Proč si tenhle obstojný herec, pokud má slušného režiséra, založil poslední dobou sport v "kurvení své kariéry", když byl ve Fantómovi tak skvělej?_____ Gigli má (zaslouženou) pověst jednoho z nejhorších filmů všech dob, přestože v každé scéně nečouhají mikrofony a není vidět režisérské diletantství (přece jenom Brest kdysi režiroval prvního Policajta z Beverly Hills, že), ale dojíždí na to, že je stejně chytrý jako ústřední unesená postava, tj. mentál. Ono se ani s takovými herci jako Jo "fat ass" Lo a Ben "i´m just here" Affleck a s takovým scénářem nic víc dělat nedalo, ale aspoň tak žánrově impotentní film - není to ani krimi, ani romance a už vůbec ne komedie - to být nemusel. Slabomyslné dialogy ("Kráva. Bejk"), dvě obstojná camea (Ale, proč, proboha?), kýč jak bič, vypravěčská neschopnost, hudební sázka na jistotu, postavy bez motivací a emocí, laciné ždímání slz či úsměvů z diváka._____ Abych se vrátil k myšlence vyřknuté na začátku komentáře, že "každá lesba potřebuje jenom pořádného utahováka": Žádná lesba by se nestala hetero jen na základě jedné šukačky s macho idiotem, zvlášť - nebo hlavně proto, že ten macho idiot je Ben kurva Affleck. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Po prvním víkendu promítaní byl film stažen z kin ve Velké Británii, kvůli velice špatným ohlasům a výdělkům. (Pumiiix)
  • Postavu, do které se ve filmu zamiluje Ben Affleck, měla původně hrát Halle Berry. (Pumiiix)
  • Snímek se umístil na 19. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)

Reklama

Reklama