Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zadlužený muž si pořídí sklepní kóji plnou záhadných věcí, které chce prodat. Brzy ale zjistí, že se kvůli tomu ocitl ve smrtelně nebezpečné a zoufalé situaci. (Netflix)

Recenze (75)

johny298 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná kamera, výprava, atmosféra. Lovecraftovské srdce zaplesá. Na začiatku poctivé budovanie a stupňovanie deja. Na konci ale akési unáhlené a bez vysvetlení ako veci navzájom súvisia/súviseli. Akoby to najprv bolo plánované trvať o 20 minut viac, ale nejaký zákerný producent záver prikázal zostrihať... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto by som dokázal pozerať aj dve hodiny. Atmosféra je výborná. Všetko je krásne a logicky zmotivované a Tim Blake Nelson hrá prvú ligu. Až zamrzí, že to tak náhle skončí. A to je jediná výtka. Inak mi tam fungovalo všetko. To nadprirodzeno mi tam neuveriteľne sedelo. Poslednú dobu ma del Toro veľmi príjemne prekvapuje. Uvidím ako zvyšok príbehov, ale zatiaľ po prvej časti som nadšený. ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená povídka se zajímavým i když vcelku očekávaným zakončením :_) Nechápu, co o toho zklamaní lidé čekali, jedná se o samostatné hodinové krátké strašidelné povídky, nic míň nic víc. Ta první se filmařsky rozhodně povedla. *palec nahoru* btw... mám rád ten Guillermo del Torovský design monster a bubáků všeho druhu :_) ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Položka 36" bola slušným začiatkom "Kabinetu kuriozít", ale nesplnila celkom moje očakávania. Pri najlepšom bola napätá, napínavá a trochu zaujímavá. Nechápal som, prečo bol hlavný hrdina vykreslený ako absolútny hlupák... naozaj som si kvôli tomu nemohol k nemu nájsť vzťah a fandiť mu. Hodnotím to na 6,5/10, pretože trvalo príliš dlho, kým to začalo mať šťavu, a keď sa tak stalo... bol koniec. Som si istý, že príde aj lepšie epizódy, ale "Položka 36" ma k nim ďaleko. Poznámka: Po druhom zhliadnutí je to to lepšie zo seriálu. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavý na další epizody toho to rádoby temného seriálu, protože Lot 36 mě rozhodně divácky nezklamal. Pěkná kamera, k tomu lehce mrazivá atmosféra a ono špinavé prostředí všude kam vaše oko dohlídne, dotváří gradující a ani né hodinovou hororovou idylku. Příběhová linka s druhou kóji tu sice je zbytečná, ale alespoň jsem mohl vidět paní E. Carrillo opět hrát, což mě jakožto fanouška původního Predátora potěšilo. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Guillermo Del Toro v jednom z rozhovorů prozradil, že inspirací pro sepsání příběhu byla jeho osobní zkušenost, kdy byl jeho sklad prodán bez jeho vědomí stejně jako se to stane v příběhu Emilii (Elpidia Carrillo). (NiWi)
  • Název první epizody Položka 36 si hraje s čísly: 36 = tři šestky = 666. (bittersweet)

Reklama

Reklama