Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (278)

kajas 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie na mě už podle prvních trailerů působila jako variace na vulgární teenagerské podívané ve stylu Prciček. Když ale přežijete nevtipný rozjezd a jednu úplně zbytečnou nahou (nikoli sexuální) scénu na pláži, možná budete stejně jako já příjemně překvapeni druhou polovinou snímku, která hraje na více dramatickou notu a ukazuje, že nejen nezkušený mladík, ale i protřelá třicátnice se může od toho druhého hodně naučit. Tedy nakonec docela fajn výsledek. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle typy filmů jako vystřižených z nultých let mi chybí (Netflix se tomu nepřibližuje) a ihned jakmile se objevil první trailer, tak jsem věděl, že to musím vidět. A strhlo mě to nakonec ještě více než jsem čekal, ta pátá hvězda fakt utekla jen o fous, když mě poslední akt už tolik nebavil. Fascinuje mě ale, že podobně jako Jennifer Aniston u Millerových na tripu, Jennifer Lawrence přijala takovouhle roli, kdy se zvláště v jedné noční scéně plně odvázala a nemohlo to být příliš příjemné. Ona se však na tu roli tak trošku mrchy perfektně hodí a její protějšek Andrew Barth Feldman je pro mě velkým hereckým překvapením. Výborný rom-com, kterých se dnes už tolik nevidí.. ()

Reklama

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Bezproblémová pohodovka se spoustou legrace od první minuty, která není prvoplánová a primitivní. Jede kupředu s vkusným soundtrackem, krásnou a "svůdnou" Jennifer a vrcholnou scénou u piana, která, přiznám se, zastihla mě na něco tak dramaturgicky vymakaného, nepřipraveného, a dala tomu o level vyšší úroveň. Pretty Woman 2, jen v trochu jiném gardu, co se toho líhnutí ze skořápky týče. Palec nahoru. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Gene Stupnitsky zvládl u Hodných hochů příjemně překvapit, to se mu ve finále i sympaticky daří i u Nic ve zlým. Tato komedie se sice úplně nevyhne zajetým vodám  a fórům, které se míjí účinky, i díky hereckému talentu Jennifer Lawrence se ovšem daří schopně přeskakovat mezi odlehčenější a vážnější polohou, výsledek dokazuje, že má tato přidrzlá komedie o krapet více vrstev, než by se leckdo pokusil odhadnout.... ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že půjde o klasickou romantickou komedii, kde už předem víme, že to nedopadne dobře. Ale po doukání můžu říct, že se jedná o docela povedenou komedii, kde jsem se i kolikrát zasmál, a zároveň se jedná ve výsledku i o docela rodinný film. Sice je tu pár scén, na které bych s celou rodinou nekoukal a to zejména scéna na pláži na začátku filmu. Tam jsem se až trochu divil, že film neskončil na jiné platformě. Celý příběh ale není nijak extra zvláštní. Jde o klasiku. Kluk, který nemá žádné zkušenosti se ženami a do toho ještě k tomu nevychází z domu. Proto si rodiče najmou Maddie (Jennifer Lawrence), která ho má naučit, jaké to je chodit s holkou, popřípadě první sex. Právě Jennifer Lawrence je ta, díky které jsem na tento film narazil. A rozhodně toho nelituji. Jedná se o letní oddechovku, u které se člověk posměje a přijde aspoň na jiný myšlenky. 6/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Okrem toho, že je Andrew Barth Feldman herec, je taktiež aj hudobník a spevák. Vie hrať na klavíri a gitare. Skladbu "Maneater" zahral vo filme on sám. (Dominik 261)
  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)

Reklama

Reklama