Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tulák Eddie Lomax je bývalý voják, sužovaný těžkou depresí ze svého života a vojenské minulosti. Chce spáchat sebevraždu, ale ještě předtím, chce navštívit svého indiánského kamaráda Johnnyho, žijícího v odlehlém pouštním městečku Inferno, a darovat mu svou motorku. Cestou přes poušť je napaden bandou rváčů z Hoganova gangu, kteří ho zmlátí, postřelí, ukradnou mu motorku a nechají ho ležet polomrtvého v poušti, aby tu zemřel. Jenže Eddie má mnohem houževnatější kořínek, než by čekali. Zatímco rváči z Hoganova gangu, Ramsey, Matt, Jessie a Petey se vrátí ke každodenní rutině, kterou je terorizování odlehlého městečka a drogový obchod s motorkářským gangem zvaným Heathens. Johnny najde zraněného Eddieho, odveze ho k sobě domů a začne ho léčit. A když se Eddie zotaví, jeho přání zemřít se změní v odhodlání získat zpět svou motorku a to i kdyby měl zlikvidovat, všechny, kteří se mu v městečku postaví do cesty. Kromě svých pěstí a bojových zkušeností, však dovedně využívá i napětí, které v městečku vládne a s pomocí místního všeuměla Jubala Earlyho proti sobě obratně štve Hoganovu bandu a motorkáře. Pomsta v něm probudila nový život a on si vedle snahy osvobodit demoralizované městečko od teroru najde čas i na to, aby se zamiloval do sympatické servírky Rhondy Reynoldsové. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Armin82 

všechny recenze uživatele

Průměrný Van Dammův film,který nenudí. Danny Trejo se mi jako herec líbí,je to takovej správnej týpek. Příběh je docela zajímavej,herci nestojí za řeč(teda až na dvě krásný herečky). Prostě v žánru akčních béček,průměrnej film na který se sice podíváte jednou max. 2x za život,ale neusnete u něj--->60% ()

dezert 

všechny recenze uživatele

Avildsen je jen posera, kterej neumí točit filmy. Rocky nenatočil on. To natočil Stallone. Je to vidět, zvlášť, když se podíváte na Rockyho 5 nebo třeba na Inferno. Tak posraný záběry, střihy, všechno, je to na prd. Posral to všechno a všem je to celý totálně posraný. Van Damme hraje super, a příběh je parádní, a kdyby ten Posera Avildsen neměl tak parádní lokace, jako má, tak ten film stojí totálně za prd. Takhle je celkem super. Mít tam jinýho režiséra, mohla to být mega bomba. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

No to mi rozšlapejte respirátor, ale je to fakt tak mizerný akčák? Něco jako sedm statečných v jednom, gumovým. Tělocvikář Van Damme si v příběhu zprvu evokující námět legendárního westernu o obraně utlačovaných se zvrtne v takovou zívárnu, že by ho nezachránila snad ani vůle Boží. K mizernému scénáři a nudné akční choreografii lze ještě přičíst trpkou momentku v podobě Danny Treja. Konečně ten týpek dostane kladnou roli, ale zrovna v takovémhle braku. Pokus o občasné střižení komediálního prvku se nevydařil, stejně jako pokus s novou Van Dammeho vizáží. John G. Avildsen tohle nezvládnul a tak upřímně můžu jen kvitovat docela ucházející hudební doprovod. Pro video produkci je to jak střižený, pro pochodující smuteční průvod za rakví Jeanovi kariéry taky. Proč dávám za 1 hvězdičku? Když to vezmu opravdu jen z pohledu nenáročného diváka, co je zničenej po vyčerpávajícím týdnu v práci nebo ve škole a chce si jen odpočinout, tak to zas tak marný není. Stačí vypnout zvuk a dobrou s kobrou... ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Pokud to člověk bere jako hodně rozvernou komedii až grotesku, poměrně dobře se pobaví. (Za scénku, kdy Jean po schodech zdrncává s kyslíkovou bombou starého pána, by se nemusel stydět ani Frigo.) Jako vážně. Mnozí zúčastnění projevují solidní komediální talent, stejně jako scénárista (vyjma Inferna nemá u sebe uvedený absolutně žádný další počin, což je veliká škoda, ten chlap měl slibně našlápnuto), jasně, nejspíš to nebyl záměr, ale funguje dokonale, protože taškařice např. s Charliem Chanem jsou proti Infernu seriózní filmy 😂. Takže já dávám čtyři, páč jsem si to báječně užil. Jedna z nejlepších komedií s Van Dammem. ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Přestože Inferno režíroval Avildsen (Rocky 1,5 ; Karate Kid 1,2,3;...) a hraje tu Van Damme + pár dalších známých herců a tváří (Morita, Trejo, ..) je to nudná podívaná, kterou moc nezpříjemní ani hudba Billa Contiho. Záporáci byli pořádní kreténi a Van Damme na ně ani nepoužil moc ze svého bojového umění. 37% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Původně nesl snímek název Desert Heat. (Eldrick)

Reklama

Reklama