Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé město. Malá banka. A v ní sejf plný peněz. Tři noví zaměstnanci (PAULO COSTANZO, WOODY HARRELSON, ALICIA SILVERSTONE) se rozhodnou, že ji o víkendu vykradou... až na to, že jeden neví o plánech toho druhého. A k tomu zaměstnankyně místního obchodu s oděvy (RACHAEL LEIGH COOK) plánuje pomstu místnímu milionáři (JOHN CLEESE). A pak, že na maloměstě bývá nuda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

baXter 

všechny recenze uživatele

Takový nic na který čučíte jen abyste na něco čučeli. Typický flák do komerční televize pro diváky sledující TV jen protože sou tak zvyklí a je jim jedno co jim kdo naservíruje. Nezajímavý, nevtipný, neakční, nijaký. Jako alternativu doporučuji akvárium s rybičkama, to je alespoň svým způsobem zajímavý. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená komedie, u které se nenudíte. Není to žádný zázrak, ale výborné obsazení vyrovná občasné skřípající dialogy a nevtipné, za vlasy přitažené situace. Celkový dojem to ale neruší, víceméně si spíš naopak na ty blázínky po chvíli zvyknete a vesměs všem pak hrozně fandíte. Jedná se o pohodový filmík na zabití odpoledne :-) 60% ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je spíš změtí spousty vtipných scének, které ovšem dokáží docela dobře pobavit a přitom se nejedná o zcela bezduchý a plytký humor (ačkoliv nějakou superchytrostí také nepřekypuje). A malé bezvýznamné plus za World of Greyhawk (z nostalgie k Dračímu doupěti ze základní školy). ()

otík 

všechny recenze uživatele

Milá komedie z prostředí banky, kde ústřední roli hrají její zaměstnanci, kteří ač poctiví přeci jen mají s penězi svých zákazníků jiné plány. Více postav a více příběhů se klasicky setkává na jednom místě, aby v pravou chvíli udělali to, nač celou dobu všichni čekáme - vybílili sejfy. Sešla se zde hodně zajímavá partička lidí, kterou doplnily chytlavé a dobře vybrané písničky. Malý, hezký, pohodový a hlavně usměvavý film až do konce. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Není to až tak úplně komedie v tom pravém sova smyslu a ani to není až tak úplně krimi. Když už bych to nějak označil tak možná dobrodružný film. Moc vyloženě vtipných situací se zde totiž neděje a od krimi bych taky očekával trochu víc. Každopádně na zahnání nudy se tenhle film hodí asi úplně nejvíc. Není to žádná herecká ani příběhová bomba, ale kouká se na to docela dobře. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Santa Clarita a Palmdale. (Terva)

Reklama

Reklama