Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já se nespokojím s hodnocením, že název mluví za vše. Bullshit je po našem hovadina. Co to je? Hovadina může být třeba pohádka o zeleném prasátku, vyvražďovací horor s delfínem v hlavní roli, životopisné drama o nejdéle žijící jepici nebo muzikál o pouličním gangu popelářů, ale rozhodně se nesluší lichotit označením hovadina něčemu, čemu je i odpad odměnou. Asi nikoho nepřekvapí, že ta jedna hvězda je za kozénky; jen díky nim jsem totiž tohle peklo přečkal. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dost neslušná parodie na spoustu známých filmů. Musím přiznat, že ikdyž se jedná o úplně primitivní humor, nasmála jsem se hodně. Jinak dějově samozřejmě o ničem, herecké výkony také nulové. Takže mé ** jsou pouze za to, že jsem se bavila. Na druhou stranu lepší než pokus o trapnou a nepovedenou romantickou komedii. ()

Reklama

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film se prostě nepovedl. Ano, mohl bych místo předchozí věty použít pět sprostých slov, ale proč se snižovat na úroveň Bulšitu (opravdu skvělý název). Parodie je žánr, který nevyhledávám, ale třeba Bláznivé střely se povedly na výbornou. Tohle není vtipný. Jedná se spíše o fekální humor. Z některých věcí by se prostě sranda dělat neměla, kdo viděl, jistě chápe. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Já osobně tuto komedii nevidím tak černě, jako většina zdejšíc uživatelů. Ztrávil jsem hodinu a půl docela příjemně, protože se našli nějaké ty vtipné scény a vtipné hlášky. Ovšem nebylo jich mnoho. Bulšit není typická teenagerovská komedie. Dalo by se říci, že je to spíš parodie na American Pie. O tom, že je to víceméně parodie vypovídá i aglický název filmu, jenže tento název je zcela mimo. Asi tak jako český název filmu. Narozdíl od American Pie zde nejsou téměř žádné nechutné scény. Taky bych tento snímek označil, jako příběh o Popelce, protože to co se stalo z Chyler Leighové v polovině filmu za krásnou slečnu, nebylo ani možné. Hodně mně zaujal sympaťák Chris Evans. Je na něm vidět, že má rád humor. Když si to všechno sečtu, tak se jedná o přijatelnou komedii. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Bulšit není nic originálního, ale jako popkulturní parodická vykrádačka všeho možného, mě fakt dost baví. Tenhle fekálně oplzlý humor mám prostě rád. A strašně rád mám v komediích postavy s Touretteovým syndromem (i když je v těchto případech vždycky strašně přeháněn - vulgární mluva je jeho jen vzácným projevem, faktem však zůstává, že mě touto dědičnou chorobou stižená roztleskávačka lámala do kolen). Jaime Pressly, jak mi z počátku byla nesympatická, se pomalu ale jistě probojovává mezi mou desítku oblíbených hereček a říct mě tak neuvěřitelně zasněně Mia Kirschner, abych se na ni vykálel, neváhal bych ani minutu....... Obecně řečeno, je to blbost a ani mě zdejší hodnocení nepřekvapuje (teda jo, překvapuje, jak je vysoké), na druhou stranu, mě přesně tohle baví a Bulšit mi v tomhle ohledu docela sedí. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)
  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama