Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Vcelku sympatický snímek, který příjemně uteče. Není to ani avizovaná komedie ani nějaké vztahové drama, je to tak něco uprostřed - chvílemi vtipný, chvílemi smutný příběh konce jednoho vztahu. Rozchod není špatná záležitost, ale také ničím nevyniká. A konec? Jakkoli to scénárista asi myslel dobře a chtěl se vyhnout šablonovitosti, na mě to působí tak nějak rozpačitě. Občas by člověk asi přeci jenom radši viděl klasické klišé než neurčité rozuzlení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak nebola to nakopniec taká hrôza, ako som čakal. Film som videl náhodou a nemal som čas ho sledovať v kuse, takže hodnotenie je iba orientačné. Vaughnov prepukajúci psychopat mi bol v mnohom sympatickejší, ako jeho rádoby cool vtipné postavy z komerčných komédií. Anistonka sa k nemu skvele hodila a vidieť ju trpieť vo filme je raritou, takže si to mnohí možno vychutnajú. Bohužial s reálnosťou ich chovania a uveriteľnosťou ich dialógov je to trochu horšie. Mňa naopak, na rozdiel od iných divákov, potešil otvorený záver. ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Moje milá Jenny! Jojo stále je to jedna z mých nejoblíbenějších hereček :) Takže zase přináším, né úplně objektivní komentář. Break-Up byla dobrá romantická komedie, několikrát jsem se pobavil u supr keců Vince Vaughna a asi nejvíc mě rosekala postava Jona Favreaua, dokonalej maník! Hlavně scéna kdy se baví s Vincem o odstranění jednoho chlápka, dokonalost sama! Já jsem z tohodle filmu happy :) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Od pradávna je známo, že komedie je komedii proto, že má "šťastný" konec... A tohle... Tohle končí opravdu nechutně, že jsem tři minuty cítil opravdu divné rozpoložení a to je právě to, co u filmů nenávidím, abych se po nich cítil divně. O tom to přeci není. ___ Vtipu se dočkáme sice často, ale většina z nich vůbec zábavná není. Ok, zpěvu bratra Brooke jsem se sice zasmál, ale jinak... ___ Jenn Aniston je opravdu bohyně, je krásná, inteligentní a vyhovuje mi i jako herečka. Takovou ženskou bych vážně bral všemi třiceti :-) Do života ideální, i guess... _ No ale i přesto pouze dvě hvězdičky, jedna za Vince a druhá za Jenn. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dobré vtípky, dobré scénky, celý film je založen na ústřední dvojici perfektních komediálních herců Aniston a Vaughn, ale bohužel ani tito dva nedokážou z tohoto ohraného tématu vykouzlit více než 3*. Nerada tu frázi používám, ale prostě je to ta průměrná odpočinková romantická komedie, a ač se v tom někteří snaží najít víc, myslím, že hvězdičky můžou přidávat maximálně za oblíbenost herce/herečky. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Rozchodová komedie stála Universal 52 milionů, a už během prvních třech dnů promítání (2. – 4. 7. 2006) vydělala na první příčce neočekávaných 39,1 mil. dolarů. Celkový obrat se v USA vyšplhal na 118,7 milionu. (imro)
  • Jedná se o čtvrtou hereckou spolupráci Vince Vaughna a jeho kamaráda, režiséra Jona Favreaua. (Edgerton)
  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)

Reklama

Reklama