Reklama

Reklama

Ashley Albrightová je krásná a oblíbená dívka, které se podaří, na co sáhne. Jejím pravým opakem je Jake Hardin. Pronásleduje ho smůla na každém kroku. Tito dva lidé se setkají na velkolepé party pro Damona Phillipse, kterou Ashley organizuje. Jake, frontman hudební skupinu McFly, marně přemýšlí, kde sehnat sponzora. Nakonec se rozhodne v přestrojení za tanečníka proniknout na Phillipsovu party a upoutat jeho pozornost. Na večírku se Ashley políbí s Jakem a v ten okamžik se vše změní. Ashley získá Jakeovu smůlu a on naopak její štěstí. Zachrání život Damonu Phillipsovi, který slíbí pomoc jeho skupině, zatímco Ashley si zlomí podpatek a pak projede tobogánem nečekané smůly až do vězení. Zoufalá se rozhodne získat ztracené štěstí zpět, podle věštkyně je však jedinou možností znovu políbit neznámého tanečníka. Což je problém, protože měli masky a Ashley neví, jak vypadal... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

kulyk

všechny recenze uživatele

Co to zase je? Špinda, ze které ty chlamydie vysloveně čiší a frajírek s výrazem na poslední chvíli rozdýchaného downa make love, not war. Opačně by bylo lépe. Nejprve si pičus s fetkou prohodí auru, aby v tom bylo nějaké to dramatično, pak popkulturní olezlina zažívá nepěkné chvilky, neboť si jí pod patronát od bohyně štěstí převzal bůžek špatné srandy - no a poté spánek, přátelé, vydatný, hlasitý, upocený spánek opilcův. Tudíž kálím na hodnocení, aby se neřeklo že stírám cosi, co jsem nedokázal doobservovat až do hořkého konce. Proč to tedy vlastně píši.... no aby se vám rozostřily zorničky z informace, čím vším mi slabší pohlavnice dokáže zahlenit pamět v zastarávajícím hápéčku. Je vcelku evidentní, že její romantická duše po mém boku strádá, jinak by podobné šulinoviny nevyhledávala. Budu se muset jako partner polepšit! A někoho jí sehnat. Snad bude k mání lepší model než Chris-pinek, abych pak nevychovával přiblblé děti, že. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film to není příliš originální a to v žádném ohledu. Kdyby byl trochu vtipnější, dám lepší hodnocení. Ale musím říci, že přes veškerou předvídatelnost, občasné trapnosti a nutnou dávku klišé, bych si film v lepším rozpoložení docela užil mnohem více. Ve filmu figurují moc sympatičtí a hezcí herci, jen z nich režisér dělá trapné pitomce a vydává to za štěstí/smůlu. ()

Reklama

Hovado 

všechny recenze uživatele

Lindsay je určitě zajímavá herečka, kterou čeká oslnivá kariéra, aspoň v to doufám, i když je to velká kámoška Paris Hilton. Doufám, že Lindsay nebude jen v novinávh jak je na odvykací kůře, ale že třeba získala nějakou nominaci nebo cenu. Just my luck je poněkud zvláštní romantická komedie. Od začátku se na nás valí taková zvláštní atmosféra pro mě nepopsatelná. Jako kdybych sledoval nějaké fantasy či scifi vždyt tohle není ani moc možné. Ale to nevadí. Myslím, že je to takový průměr. Ničím nepřekvapí a drží se zajetých kolejí. Přesně víme co máme čekat. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Už nám ta Lindsay nějak odkvétá....je docela dobrá herečka, ale tak nějak jí míjej ty správný filmy. Spadla do škatulky hezké holky z romantických komedií a tam taky zůstala. Just my luck je jen průměrná komedie na neděli. A nemuselo by tomu tak být, kdyby se tvůrci jen trošku víc snažili. Maličko propracovat zápletku a dialogy, trošku víc uvěřitelnosti. No nic, smůla. 55% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 50%. Docela dobrý nápad, nicméně zpracování mohlo být trošku lepší a hlavně zábavnější. Začátek se docela povedl, bylo to zábavné, rychlé a dynamické. Ale potom se to už jen prodíralo v podstatě bez humoru. Tedy tvůrci se zde snažili o humor, ale mi to moc vtipné nepřišlo. Prostě neudrželi nastoupenou "kvalitu", která sice nebyla bůhví jak vysoká, ale zlá také ne. Takže druhá polovina se proměnila jen v takový film, spíše asi pro takové mladší a méně náročné publikum. Škoda, potenciál to mělo. Howgh! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když se snaží Ashley (Lindsay Lohan) políbit posledního tanečníka, tak dělá, že jej oživuje, a má pásku přes oko. Když jsou záběry na ni a na lidi, co stojí okolo, tak si všimněte gumičky nad pravým okem - jednou ji má přes obočí a pak zase nad obočím. (Aknah)
  • Když Ashley tropí scénu v bistru kvůli smůle, která ji potkala, shodí omylem slánku na stole jednoho zákazníka. Potom si z ní nasype sůl do ruky a hodí ji za sebe, přičemž trefí číšníka přímo do očí. Ale při bližším pozorování si můžete všimnout, že číšník si zakryl oči ještě dříve, než k němu sůl "dolétla". (Aknah)
  • Když smolař přijde za malou holčičkou a chce jí sundat přilepenou figurku z obličeje, střídají se záběry, kdy ji má dívka blíže a dále od rtů. (Aknah)

Reklama

Reklama