Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +Kristen Bell, slušná mysteriózní atmosféra -má to hodně logických lapsů, celá ta historka není moc důvěryhodná/// A já myslel, že to je vyvražďovačka a ona je to přitom duchařina. Nebo by se možná slušelo říct postapokaliptická duchařina (snad nespoileruji). Atmosféra je konečně hustá. Občas jsem i napětím nedýchal a konečně nějaký film naplno využívá škatulku duchařina. Rozhodně nenudí, což se mi u tohoto žánru stává výjimečně. Horší je to s obrazovou stránkou. Chápu, že studené barvy více nahánějí hrůzu, ale člověk toho díky té černomodré kombinaci stejně moc neuvidí a hlavně celé je to hodně přitažené za vlasy a občas jsem opravdu kroutil hlavou. Ale co, zábava to byla a účast Kristen mě potěšila./// Celkem 66%/// ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Tento horor na mě docela slušně zapůsobil a ve stejné míře mě i vyděsil. Studeně modré barevné zpracování skvěle vytváří depresivní a ponurou atmosféru. Ačkoliv jsou hrdiny opět mladí, studující lidé, tak film pro mě nevyzněl jako jeden z těch uřvaných hororů pro mladistvé. Tento měl možná průměrný námět, rozhodně byl však zpracován jako kvalitní horor. Na prostoru hodiny a půl se tu rozehrává napínavý a děsivý příběh se sympatickými herci. Jisté dávky žánrových klišé se úspěšně ztrácí mezi záživně postupujícím dějem a velmi efektivními lekačkami. A mě, do této doby poměrně neznámé Kristen Bell, to zde nadmíru sluší a jako hlavní, chytrá a nehysterická hrdinka, si získala mé sympatie. Puls má děj, atmosféru a zároveň také jistou myšlenku. Co když to takto vlastně klidně může fungovat? ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Původní Kairo jsem zatím neviděl, tak jsem si musel vystačit s tímto remakem. Inu čekal jsem něco lepšího příběh je pro mě poměrně originální, ale po cca. 1 hodině se dostaví dost velká nuda u který jsem měl co dělat abych neusnul. Herci i když nehrály nějak moc dobře tak jim to vynahradila sympatičnost. Co se lekaček týče tak asi takhle: Obal DVD: "Nejděsivější film roku", nevím kdo tohle mohl napsat, ze začátku jsem se sice bál že se budu lekat jako u remaku Nenávist, a proto jsem se pořádně připravil, ale už po pár minutách jsem zjistil že lekání je to poslední co budu, film opravdu nemá ani jednu lekačku. Ale zato má aspoň malou atmosféru. Film se moc doporučit nedá, pro člověka co má nějaký ty horory nakoukány to bude nuda, takže jedině možná pro nějakého člověka co hororů moc neviděl. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film, ve všech směrech podstatně horší než japonský originál Kairo (2001). Asi nejvíc mě iritovali představitelé omladiny, přehlídka nesympatických kreatur v čele s tak protivnou a nanervylezoucí blondskou, že kdybych s ní ztroskotal na pustém ostrově, hned první den ji zabiju, naporcuju a nasolím do foroty, aby z ní byl aspoň nějaký užitek. Jak se mi najednou stýskalo po tichých nesmělých introvertních Japoncích včetně hlupáka Kawašimy... I děj, ačkoliv rámcově shodný s originálem, působí banálněji, nudněji, nezáživněji a má pitomější finále. Je ovšem dost možné, že tak zklamaně soudím srovnávaje s předlohou, kterou jsem viděl včera. Ale i ona skvostná scéna skoku ze sila, která mě u Japonců tolik uchvátila, je tu jaksi nepůsobivá, odfláknutá, prostě hůř natočená. Ztráta času, do koše s tím, asijský specifický styl u mě vede nad hollywoodskou bezduchou komercí na celé čáře. Malé bezvýznamné plus - štěk pro Brada Dourifa. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Elia Cmiral: 1. Goodness of the Girl - Intercooler ,2. Delay the Wait - Overnight Lows ,3. Josh's Secret ,4. Lost Soul in Library ,5. Ghost in Bath ,6. Computer Center ,7. Izzy Deceased ,8. Mattie Walks Home ,9. Stone's Death ,10. Alone With Ghosts ,11. Suicide ,12. Remembering Izzy ,13. Video Diary ,14. Mattie Has a Dream ,15. Leaving ,16. Mattie's Hallucination ,17. Dancing Ghost ,18. Sad and Scared ,19. Phantoms Attack ,20. Printer ,21. Dexter Gets a Visitor ,22. Crazy Ziegler ,23. Wall of Pipes ,24. Mattie's Nightmare ,25. Escape ,26. Not Over Yet ,27. Esto Es Lo Que Hay - Los Amigos Invisibles , ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama