Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

mustafa 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se nejedná o další naivní přírůstek o zmoudření zlobivé holčičky, tentokrát ze sportovního prostředí. Plytký děj v druhé polovině filmu přechází do ústraní a film se proměňuje ve sportovní přenos, který je vizuálně opravdu lahodný a nejen kvůli postavám hereček. Rebelka dovede zaujmout především svou vizuální stránkou. Díky skvělé kameře a dynamickému střihu se daří tvůrcům vytvořit pro sportovní odvětví gymnastiky nový rozměr snímání. Všichni si určitě pamatujeme na roztahané, dlouhé a nudné záběry gymnastiky z olympiády. Rebelka tento nudný typ přenosu zcela boří a přichází s novými nápady, jak se dá tento sportovní přenos zvládnout. Bohužel sportovní přenosy jsou tak trochu podceněným tématem, přitom právě přenos dákáže u diváka nadšení ze hry umocnit a vtáhnout ho do hry. Hlavní hrdinky chtějí inovovat "svůj" sport, totéž se daří tvůrcům tohoto snímku. Ačkoliv snímek nemá po příběhové stránce cokoliv nabídnout a jasné sdělení snímku o tom, že každý sport je krutý, je tak obehrané, až je trapné. Přesto si film zaslouží pozornost. Jo a to jsem ještě nezmínil jeden megavtípek s Jeffem Bridgesem a trampolínou:-) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem koukám, že se filmek moc nelíbil zdejší veřejnosti. Nejsem žádný expert na gymnastiku. Jsem velkej fanda J. Bridgese a od toho filmu i M. Peregrym, která je fakt jako neskutečně nádherná a s gymnastikou už asi něco společného někdy měla. Film je ze začátku klasická teen anarchy, ale přehoupne se do solidního sportovního dramatu, a mně to teda sedlo neskutečně. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Haley je drsna, cool a papulnata, az je skor trapna a mne osobne pripominala hlasky 13rocneho surodenca. Vsetky postavy su vykreslene hrubymi ciarami, ich konanie celkom predvidatelne, celkovy dej nepravdepodobny a dovody, pre ktore by sme mali Haleyno minule chovanie chapat, slabucke. Inak treningy pekne;) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem se nenudila ani chvilku. Sportovní gymnastiku hodně miluju už od dětství díky filmu Nebe na dosah. Tento film se s tím nedal bohužel vůbec srovnávat. Jde vidět, že to točili v USA. Mohli si odpustit ty trapné a zbytečné scény. Celkově se to nedalo brát moc vážně. Chvílema jsem uvažovala nad 75%, ale nakonec dám jen 60% hlavně kvůli ději. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Sportovni, holcici, gymnasticke x vlazne, trn turnaj byl trosku trapny. Filmy se sportovni tematikou tahnou, i kdyz je to o gymnastice, ktera je pro me synonimem pro neskutecnou bolest a tvrde treninky (klobouk dolu gymnastum). Hlavni hrdinka je neskutecne zajimava a hezka, i kdyz mi na zacatku strasne vadila svym frockovitym jednanim. Dej obycejny, nic prevratneho se v nem nedeje. Posledni turnaj byl dost trapny tou svou rebelii. Film, ktery plyne a clovek se u nej nenudi. ..ty jova, ze si nezlomi zada pri tech pozdravech.. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama