Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (457)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

K úplnému zatracení by to nebylo, vynalézavého gore je zde více než dost. Jenže vojáci jsou neskutečně hloupí, což naznačí už při podělaném tréninku, aby to následně stvrdili v ostré akci, kde si vesele odkládají zbraně a samolibě porušují základní pravidla jednotky. Čert vem tyhle logické lapusy, hlavním průserem je nakonec režisérovo neumětelství. Vojáci se hodinu a půl nahánějí s mutanty, aniž by nám byli trochu představeni (hláška „Práce je práce, rodina je tajemství“ to neomluví), tudíž nějaké fandění partě rádoby cool hláškařům opravdu není na místě. Navíc je celá ta šaráda pekelně vážná, až chvílemi sklouzává do nechtěné samoparodické roviny. Ten Ajův nadhled, kterým brilantně okořenil závěr prvního dílu zde zatraceně chybí. Někdo by měl tomuhle německému skautíkovi vysvětlit, že dokumenty o skupině Korn a horor nejsou jedno a to samé. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak takovou sračku jsem po povedené jedničce opravdu nečekal. Ono by to samo o sobě nebylo asi úplně průserové, ale když srovnáte první díl s tímto, tak se neubráníte pocitu, že díl druhý je tak trošku zmrdovinka. Místo klasické bezmocné a šťastné americké rodinky zde na vás čeká celá tlupa strašně drsných amerických mariňáků, takže na horor můžete rovnou zapomenout. Docela mě tvůrci nasrali, protože zde míra debility a demence hlavních postav nabrala skutečně kolosálních rozměrů. Pár koukatelných porcovaček se ovšem najít dá. Strašně slabé 2*. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale NAPROSTO debilní pokračování celkem fajnového prvního dílu, které je nechtěně vtipné (hm...spíš směšné, viz. chování postav a chlápek schovaný v záchodu). Brutální to sice občas je, ale to je asi tak všechno. Atmosféra žádná, napětí taky ne, a to je u hororu (teda prý to měl být horor...) docela průser, nemyslíte? ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Parta retardovanejch vojáků-blbů je bůhví proč poslána do pouště, kde je začne masakrovat parta retardovanejch mutantů. Nechme stranou, kdo je víc retardovanej a proč na takovou akci pošlou takhle dementní tlupu nováčků, co si chytře hned na začátku omylem zastřelí vlastního velitele. Nebo když se kdosi vyklubal z hajzlíku a chytil přitom jednoho vojáka za prdel, z čehož měl málem smrt. (Přece jen to někdo na záchodě nečeká). Mezi vojáky nechybí černoch, pacifista, hláškující hispánec, velký-svalnatý-nemluvný a pár modelek. A není mutant jako mutant. V žádným případě nečekejte charizmatický radioaktivní chlapíky z jedničky, tady jsou takový komiksový a nudný (slepec orientující se podle sluchu, mutant jehož schopnost je "splynout" s pozadím.) Zbejvaj už jen nechutnosti, ale ty jsou tady vyloženě samoúčelný. Jednička je o deset tříd vejš. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Ta nejneschopnější vojenská jednotka, jejíž členové si občas zapomenou kulomet u latríny, anebo se jdou vyčůrat za roh, ač ví, že potvory mohou vyskakovat odevšad, je hodinu a půl nudně porcována zmutovanými hnusáky. Úvodní porod i hrabání v mozku znechutí, ale vylézání mrtvol z obrovských nádob na hovna spíš rozesměje... Aja forever. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)
  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)

Reklama

Reklama