Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Falko 

všechny recenze uživatele

Romant.komedia o cerstvo zalubenom pariku, Ben Murphy a Sadie Jones, ktoremu nic nestoji v ceste, aby sa zobrali. Preto zajdu k reverendovi Frankovi ( R. Williams) aby ich pripravil na svadbu. To este netusia, akym testom musia prejst pocas troch tyznov..... Sceny s mechanickymi babikami v obchode sa mi pacili najviac, inac vsetko ostatne by som zabalil do priemeru. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že mám rád Robina Williamsa, tak toto je asi jeden z jeho najhorších a najmenej vtipných filmov vôbec. Absolútne hrozné postavy, príšerný humor, ktorý miestami pôsobí viac desivo než komicky a situácie, kde človek len pozerá a nechápe, na čo sa vlastne díva. Zúfalý film, ktorý nič nedokáže zachrániť. A keď sa teraz zamýšľam, myslím, že hodnotenie stiahnem na jednu hviezdu. Lebo s výnimkou pár záverečných momentov a relatívne dôveryhodného vzťahu medzi našimi protagonistami je tento film otrasný. ()

Reklama

Ponocnej 

všechny recenze uživatele

ty jo takove zvasty film se snazi byt vychovny a poucny hlavne ke konci ale v podstate je to kupa sracek .... moc komedialni mi to taky neprislo spise sem se divil ze hlavni hrdina dal tomu knezi tecku az takle pozde .... no jeste ze nejsem american a nepotrebuji nekoho kdo by mi takle kecal do zivota ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $43,799,818Tržby Celosvetovo $69,307,224Tržby za predaj DVD v USA $22,646,266 //počet predaných kusov 1,325,717║ Tuctová limonáda bez skutočnej iskry, ktorá nemá čo ponúknuť, zo začiatku sa to ešte dalo ale pribúdajúcim časom to len čoraz viac otravovalo a Mandy Moore vypadá dosť otrasne, sklamanie. /25%/ ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Je to fakt poděs :D Celý film je tak trochu poděs :D No co..ale podle mě je to dobrá ukázka toho, aby si lidé před svatbou opravdu ukázali, jaké to s tím druhým bude..."Rychlokurz" za 3 týdny :D :D Úsměvné, jakžtakž zábavné, Mandy Moore s vždy dokonalými vlasy a pár cvičení (hlavně na upřímnost), které cvičím i já ve svém životě :D :D Průměr. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama