Reklama

Reklama

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Já tak nemám rád westernové horrory. Protože všechny dopadají a vypadaj skoro takhle. Ale konečně, konečně jsem pochopil všechnu tu kritiku, která Bolla předchází. Musel jsem ale na to zkouknout až třetí jeho film. Tohle je prostě nic. PAré alespoň pobavil, ale Natassia Malthe nechápu, proč tam je... Brrr. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Upír upírů, Billy The Kid přichází do malého městečka Deliverance, které právě očekává dokončení poslední fáze železnice. Billy The Kid si od železného oře slibuje přísun nové krve (a to doslova), a tak se mu podaří (díky únosu všech dětí z vesnice) držet místní obyvatele v šachu. Ale ve stopách mu jde dhampirka (napůl upír, napůl člověk) Rayne, která se za pomoci několika odvážných dokáže Billy the Kidovi postavit ... Hned zpočátku musím říct, že se mi BloodRayne II líbila víc než BloodRayne I. Tím ale nechci naznačit, že bych z toho byl jakkoliv odvázanej, jen to, že dvojka mi přišla (i přes absenci hereckých hvězd z jedničky) o ždibínek lepší. Přesunutí příběhu (ehm, jakej příběh??) o pár let později, do éry divokého západu mi kupodivu sedlo, a westernové pojetí filmu taktéž. Škoda jen, že se jednotlivé postavy chovají totálně tupě (a to včetně hlavní hrdinky i hlavního padoucha), a že se pak někdo z tvůrců filmu neobtěžoval shlédnout film jako celek, aby vystříhal tu spoustu nelogičnosti.. Vzít si tento film na starost někdo jiný, než "movie devastator" Uwe Boll, tak to vůbec nemuselo být špatné.. ()

Reklama

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Šmankote babičko čaruj, Uwe vyplodil další ze sady svých "filmů" a já tomu klukovi začínám pomalu,ale jistě rozumět.Podle mě si z filmařiny prostě dělá prd..!Už samotný úvod, kde se míhají statické obrázky naznačuje, že tento film má svým rozpočtem daleko k dnešním megalomanským projektům. Snímek je plný naprosto nelogických záležitostí, otřesných dialogů a především nudného děje. Chvílema mi to připadalo jako parodie na klasické westerny a když jsem viděl hlavní hrdinku jak drsně přežvykuje párátko,tak jsem se smíchem málem potrhal. Špatný triky, Billy the Kid (možná by si měl Uwe uwědomit,proč se mu říkalo Kděcko a neobsazovat postavu nemastným týpkem,který nahání hrůzu tím,že vytasí upíří tesáky a udělá drsně tsssss:) Celkově děs,hvězdička za pěknou herečku (především scéna s párátkem) a zas rychle od toho..... ()

t_gon odpad!

všechny recenze uživatele

… Takhle to píši na pokračování, dokud mám živě v paměti. BloodRayne 2 je otřesný humus kompletně na všech frontách. Hovado (opět ke vzatu k předlohám apod.) Uwe povýšilo odpad na novou úroveň. Chtěl jsem k tomu přistupoval jinak než k "odpadu" a že se snad po všech Uweho (klasických) kecech něco byť jen o malinko zlepší, ale chyba lávky. Uwe dostal vskutku brilantní nápad : přenést Rayne z Rumunska na divoký západ do vesnice Deliverance, která čítá cca 5 baráků a partu idiotsky ukecaných obyvatel, která čelí útoku upírů, kterým velí Billy the Kid. No prostě famózní. Logika a originalita dostává silně přes držku každým políčkem filmu a Uweho snaha o originalitu a nějaký příběh diváka vyloženě mučí. Ani ta těžce vykradená hudba mnoha známých motivu žádné plus nevytěží, pač ve chvílích kdy hraje, se každý normální člověk snad mlátí hlavou o stěnu. Ke konci si ještě Uwe dovolí vypůjčit velká jména do filmu (Billy the Kid, Wyatt Earp), to už však slabější povahy upadají do komatu. Kdo to přežil se buď „těší“ nebo schovává před dalšími počiny německého „vraha herních adaptací“, pač nás čeká další kupa Uweho počinů a údajně jedno další pokračování dhampírky Rayne. Kam nás Uwe pozve tentokrát, že by k indiánům, když už se nám ve dvojce mihli na kánoi? ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem absolutně nedal viděl jsem to snad 3 trák a přitom dvakrát zaspal a potřetí když sem to viděl jsem si z toho pamatoval leda prd. Nicméně jedna scéna mě rozesmála na začátku jak kopou tu železnici jak ten chlápek jakože drží ten rýč to bylo moc i na mě i kojenec by to držel líp než on nemluvě o představiteli Billy Kida který byl tak vtipně drsný že sem se musel i smát. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama