Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

klerik 

všechny recenze uživatele

Sympatické sci-fi. Možno so zbytočným úvodom, možno s príliš jednoduchým dejom. Ide však o záležitosť, ktorá ukazuje, že takýto lacný "televízny" prístup je momentálne jediný spôsob, ako dostať k životu poriadne výpravne pôsobiace SF. Rovnaký výsledok ako pri SERENITY či DEŤOCH DUNY. Je to síce viac počítačová hra ako film, ale výborne pracuje s klišé - to základné definujúce žáner skvelo využíva a tomu patetickému sa vyhýba. Nie je to štvorhviezdičkovka, ale žánrového fanúšíka musí potešiť... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Plytký, jednoduchý scenár, plný klišé scén a milión krát prerozprávaný príbeh o záchrane sveta "vyvoleným". Všetky zápory filmu som schválne vymenoval hneď a zaraz. Na druhej strane stojí sympatické herecké obsadenie na čele s Thomasom Janeom. Pri rozpočte 22$ milíonov treba pochváliť i nadmieru kvalitné, vizuálne spracovanie. Sci-fi béčko, ktoré rozhodne zaslúži väčšiu pozornosť a o niečo vyššie csfd hodnotenie. Nebyť tých hlúpučkých dialógov a Perlmanovej "cool" kapuce, pridám dozaista aj hviezdu navyše. Ľahká jednohubka - neohúri, ale ani neotrávi - skúste. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jako teenager jsem ulítával na sběratelské karetní hře Doomtrooper, i když víc než dávání do krytu atd. mě zajímal příběh - protože narozdíl třeba od takového Magicu obrázky moc hezké nebyly. Bauhaus, Mishima, Kapitol, Imperiál, Bratrstvo... a pak ještě Černá legie a Kybertronik, kteří se tady neobjevují... No, každopádně se mi to docela líbilo... potěší mě, když režisér i s malým rozpočtem dokáže udělat dobrý film. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ze všeho nejdříve bych rád vychválil dabing na Primě. Ne, počkat! Byl děsný, hůře dabují snad už jen na Polsatu. V tom případě vyzvedávám práci počítačových mágů. Vlastně... Tohle bylo také slabé, čili beru zpět. No jo, ale něco k pochválení se najít musí, ne?! Příběh? Hm, ten zrovna ne. Herecké výkony? Jejda, a jaké? Hudba? Je mi líto. Metráž? Moc dlouhá. Atmosféra? Moment... Jo! Na tu by upozornit vskutku šlo. No vidíte, že jsem přeci jen něco našel. A pak, že jsem hnidopich. Teda, ale že mi to dalo zabrat... P.S: Rvát se s Hellboyem holýma rukama může napadnout jen vola. :-) ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Po prvej hodine som bol rozhodnutý filmu udeliť 3*. Príbeh síce škrípal od začiatku ale zaujímavé lokácie, vizuálna stránka, pôsobivá hudba a vcelku solídne dialógy mi nedovolili nudiť sa. Žiaľ s pribúdajúcimi minútami sa z toho stala chaotická neprehľadná strielačka v ktorej naplno vynikol hlavný neduh tohoto filmu. A tým su triky. Granáty, pušky, samopaly, delá, dokonca aj obyčajné výstrely z pišťole či oheň.... všetky triky sú tak príšerne do očí bijúce že divák skrátka nedokáže uveriť ničomu, čo sa na plátne deje. Striekajúca krv mutantov taktiež vzbudzuje úsmev na tvári. Zle namiešaná digitálna farba a rýchly strih robia z filmu nevydarenú krvavú videohru. Je to škoda pretože potenciál tu bol. 50% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Příjmení hlavního hrdiny je Hunter, stejně jako příjmení režiséra. (cubajz)
  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)

Reklama

Reklama