Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cílem Neviňátek je originální, zábavnou, lehce satirickou formou pohlížet na naši „dospělou" realitu jinýma očima - zvláštní optikou dětí, které mohou za podstatné považovat jiné detaily, jevy a souvislosti, než dospělí. Mohou nás tím nejen pobavit, ale i inspirovat a zaskočit! Děti ještě vidí svět zjednodušeně, někdy povrchně, nekorektně, vytrženě z kontextu, ale tento pohled nepostrádá jistou logiku, v níž je možné najít spoustu neotřelých pravd.

Jde o jakýsi „forestgumpovský" přístup ke světu - svět z „ podhledu" pro ty s „nadhledem"...

Do studia přicházejí děti ve věku mezi pěti a sedmnácti. Pavlína jim ve zpravodajském obrazovém materiálu představí vybranou politickou, ekonomickou, kulturní či sportovní událost týdne a bude se ptát. Děti pak budou na dané situace samy reagovat a ze svého pohledu je komentovat. Děti budou v každém díle jiné, jejich casting bude mimo jiné probíhat i výzvou divákům, kteří by měli zájem své děti do pořadu vyslat.

Talk show Pavlíny Wolfové vychází z jejího úspěšně realizovaného pořadu v Českém rozhlase ´Děti vám to řeknou´. Spoluautorem televizních Neviňátek je novinář Reflexu Milan Tesař.

Děti jsou všemi tvůrci Neviňátek vnímány jako autority, individuality. Bereme je vážně, respektujeme jejich jiný pohled na svět a stojíme o něj! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem pořadům, které jsem někdy v minulosti označil za nejzrůdnější výplod choré mysli producentů TV Nova. Ano, to si raději zajdu do Ordinace v Žůžové zahradě, nechám rozsvícena Světla pasáže při sledování Hogo Fogo zábavných estrád, protože To Nevymyslíš! Takovou ubohost, při jejímž sledování mi bylo trapně ještě několik minut poté, už nechci na žádné z našich televizí nikdy v životě vidět. Fuj! ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Okamžitě spálit, zakopat hluboko do země a dělat, že to nikdy nebylo!!!! Nejnebezpečnější na těchto rádoby zábavných zvídavých pořadech je, že na sebe lákají nedovyvinutou část naší populace a tudíž deformují její mentalitu a nenechávají si vytvářet vlastní názor, ta komerce nás jednou drtivě zničí, všechny a vše...! :-(((((( ()

Reklama

Slimak odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza je ještě krásný slovo...podle mě je tohle ten nejhorší pořad co poslední dobou vypotila nova.Jakej má mít normální člověk pocit z toho že se lidé v jeho zemi dívají na takové pořady?Může být chytrý národ ten kde je nejsledovanější televize NOVA a nejčtenější noviny BLESK?Já bych řekl že právě naopak!!! ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela zasloužený odpad. Pavlína Wolfová je hrozná moderátorka, dětem jsou pokládány stupidní otázky a jejich odpovědi jsou možná občas roztomilé, ale rozhodně nejsou vtipné. Je to křečovitý pokus o humor, který je akorát trapný. Těm dětským odpovědím se ani nedá smát, protože mi přišlo, jako kdyby bylo přímo těm dětem řečeno "řekněte co nejstupidnější odpověď", takže to na mě nepůsobí, jako když to jsou upřímné a naivní dětské odpovědi, spíš se děcka úmyslně předvádí. Plus zde máme ještě otravné předěly a velmi trapné průpovídky "spolužáka" Mildy. Korunu tomu nasadil díl, kde byly otázky pokládány šestnáctiletým puberťákům, kteří byli na inteligenční úrovni sedmiletých (pokud se úmyslně nesnažili být "vtipní"), protože jako lidé, co mají dva roky k plnoletosti, se rozhodně nechovali a už vůbec tomu neodpovídaly jejich odpovědi ... ()

Klišé odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi děsivý pořad. Moderátorka vůbec neumí pokládat otázky, děti se neumí vyjádřit a říkají nesmysl za nesmyslem (někomu to může přijít vtipné), např: "Moderátorka: A proč by jsme to měli Evropě osladit? Děti: A proč jí to třeba neosolíme?"...Naštestí, jak rychle se pořad objevil, tak rychle skončil. Do odpadu s tim! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama