Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Svěží komedie o dvou kamarádech (Fahran a Raju), kteří studují vysokou školu strojní. Fahran je tam z donucení a Raju, aby vytáhl svoji rodinu z bídy a částečně také kvůli otci. Do života jim vstoupí Rancho a tak jsou tři. Tři idioti, kteří neustále provádějí různé vtípky, aby upozornili na zatuchlost vysokého školství. Jejich protivník, profesor Virus, je ale pořád o krok napřed. Virova dcera Pia se zamiluje do Rancha a tak kolizí s profesorem jen přibude. (CIma)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (242)

Alementina 

všechny recenze uživatele

All iz well :) Tak kvuli teto hlasce jsem se musela na tento kousek podivat, protoze mi to napsal muj kolega z Bulharska na moje stresu plne zadosti a teprve ted chapu, jak moc se me snazil uklidnit :) A jinak, ksakru, tri hodiny!!! 3,5* A jinak smekam pred maskerama, nalicit 45 leteho chlapa na studenta, aniž bych si toho všimla... opravdu klobouček. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Dal jsem na radu kolegy z práce a pustil si 3 idiots. Film trvá necelé tři hodiny, tak jsem si řekl, že to rozdělím na dvě půlky. Po první půlhodině jsem to chtěl vypnout, ale občas se objevil geniální fór, který to zachránil. Asi 14 dní jsem to pak chtěl dokoukat, ale moc se mi do toho nechtělo. Ona indická tvorba je poměrně specifická. Hodně barev, indická hudba, zpěv, tanec. No....ještě že jsem to dnes dojel. Jak byla první půlka průměrná, druhá je naprosto boží. Ten film není jen komedie, drama. To je čirá filozofie o vnímání světa a života. A přiznávám se bez mučení, že scéna s porodem mě rozbrečela. On to taky nebyl ledajaký porod.... skvělý film! ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo něco hroznýho ... Takovou blbost jsem dlouho neviděla. Nudilo mě to už od první minuty a tak nějak jsem se to snažila přetrpět až do konce, což bylo celkem hrozný při 171 minutách. Nemám ráda trapný a přehnaně dlouhý filmy a tohle byl právě jeden z nich. Hudba hrozná a herci snad ještě horší. Šerední Indové, co tancujou a zpívaj ... to mě fakt nevzalo. A tohle že měla být komedie? Mi to vtipný nepřišlo ani trochu. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela zklamání. Na velkém úspěchu 3 Idiots se potvrzuje, že indické publikum je ve vztahu k filmům stále konzervativní a zatímco modernější a progresivnější blockbustery (Kites) odmítá, filmy stylově i obsahově ukotvené v hlavním bollywoodském proudu prvních let nového tisíciletí velebí, byť nejsou filmařsky příliš zajímavé a stále se zuby a nehty drží polokýčovité postrobarevnosti a naivity, která sice v devadesátých letech vydefinovala mediální obraz Bollywoodu, ale v současnosti už si mnoho indických filmařů (naštěstí) uvědomuje, že nastal čas posunout se někam dál. První polovinu filmu táhne neúprosně dolů přílišná přepjatost a hlavně lacinost a otřískanost použitých vtípků (nejde jen o vesmírnou tužku, ale taky třeba o "víte-vy-vůbec-kdo-já-jsem" scénu), což naštěstí vyváží polovina druhá, která je jednodušše, ale o to účinněji, vypointovaná. Jinak jsou 3 Idiots další z řady filmů, jenž se vypořádávají s móresy, které do Indie v časech její prudké modernizace přicházejí z dekadentně-imperialistického Západu. Počítám, že přílišná soutěživost, ambicióznost a kariérní dravost nejsou zrovna jevy, jež by si průměrný náhodný pocestný spojoval s Indií...70% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co bych k tomuhle filmu napsal .Dostal jsem se k němu, jak slepý k houslím, (tímto děkuji Lenuse) a vůbec jsem od něho nic neočekával, natož nějakou vtipnou komedii, která by mě snad dokázala rozesmát, ale opak byl pravdou. Po filmu Ghándí druhý indický snímek, co jsem v životě viděl, ale určitě ne poslední. Film popisuje tři mladíky (idioty), kteří se po nástupu na vysokou školu stanou kamarády a společnými silami proplouvají až ke konci navzdory jejich úhlavnímu nepříteli, pološílenému profesorovi Virusovi, kterému zbůsobí, (a naopak) mnoho těžkých chvil během jejich studia. Je to film o přátelství na celý život, o lásce, film neobyčejně vtipný s mnoha komickými situacemi a rozhodně film, který patří do mojí TOP 20. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Scény z univerzity a kolejí byly natáčeny v Indian Institute of Management Bangalore. "Uvítací večer" nováčků se natáčel na dívčí koleji, přičemž zde bydlící dívky celé scéně přihlížely. Herci přiznali, že se před nimi cítili nepříjemně, když se museli svlěknout do spodního prádla, aby jim bylo dáno razítko na zadek. (glitter)
  • Záverečná scéna sa natáčala pri jazere Pangong, najväčšom v Himalájach. (Laslo)
  • Při natáčení opilecké scény Aamir navrhl, že by se mohli opít doopravdy, což se také stalo. Výsledkem bylo mnoho přetočených záběrů, až došla samotná filmová páska. Tým se pak pro pásku musel vydat na další "plac" v Bangalore. (glitter)

Reklama

Reklama