Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

kumite odpad!

všechny recenze uživatele

Tak je tady ty VIP ksichtíky máme všechny pěkně pohromadě. Nevím, z čeho a jak ti darmožrouti všichni žijí, ale dle bulvár pořadů řeší jen silionová ňadra, módní policii, kdo kde s kým a jak, na kterém večírku se zase pořádně ožrat a hlavně jak být viděn s ostatními těmi ksichtíky. A dělnická lůza po pracovním dni u obrazovek hltá každou informaci, protože jsou opravdu životně důležité. Všechny ty pseudohvězdičky a pidihvězdičky a nové hvězdičky a přestárlé hvězdičky a taky nové neznámé hvězdičky, a jak chudák Iveta a Artur a jak chudák Lucie a Filip a co na to všechno Anife ... ! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že úlohu Mahuleny v tomto pořadu příliš nechápu, ale neberu ji jako zápor. Top Star Magazín v současné době nemá v našich televizích žádnou solidní konkurenci. Reportáže jsou poctivé, hvězdy mají prostor k vyjádření a navíc došlo k eliminaci oněch šokujících bulvárních přiznání. Překvapí i solidní nadhled. Jako psychologická sonda do života celebrit tenhle pořád nefunguje - a ani nechce, ovšem jako příjemné obohacení dne a poodhalení soukromí našich hvězdiček funguje dobře. Pro čtenáře bulváru povinnost, konečně máte možnost dozvědět se i názory druhé strany - netvrdím že pravdivé. S tímhle pořadem jsem docela spokojen. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tak plky o celebritách a rádoby "celebritách" mě skutečně neberou a nezajímají. Bulvární sranec. Pořad nesleduju, bohatě mi stačí okamžiky při přepínání TV či upoutávky na něj, aby se mi otvírala kudla v kapse... Nechci však být vyloženě unfér, když to ignoruju, ponechám tedy hvězdičku. Donuťte mě někdy vidět aspoň 15 minut v kuse a garantuju vám, že ten odpad šoupnu bez mrknutí oka. 10% ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Mahuleno, sorry, ale nepotřebuju se dívat na přežvejkanej bulvár v televizi. ------------------ Byl jsem přinucen se podívat na díl, kde vystupuje nová milenka Leoše Mareše - 24.2.2010. Jak je to ta nejspolehlivější kamarádka, tam totiž komentuje širší rodinné příbuzenstvo... Kamarádi, přátelé, dejte vědět, až s vámi Mahulena natočí nějakou další reportáž, rád se zasměju:-) ()

megan017

všechny recenze uživatele

Bulvární magazín o lidech, jenž jsou slavní, ovšem tím stylem, že jsou buď dětí slavných, bulvární lulánci co šokují (zdravím Ornellku!) a dál už nevím. Snaží se poodhalit jejich soukromí, jakoby všechny lidi bavilo čumět Dianě Kobzanové do ledničky, ptát se, jak jí to šlape v postely atd. Bulvár z toho přímo čpí. Je opravdu snadné, dostat se do reportáže v tomto magazínu...opravdu. Tvrďte, že je Gotťák váš otec, a budete pro sebe mít i speciál. Vznešeny odpad.:D ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama