Reklama

Reklama

TOP STAR magazín

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 138x55 min

Režie:

Zuzana Fialová

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

David Gránský, Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová, Iva Kubelková, Bohumil Klepl, Karel Gott, Jan Saudek, Martin Zounar, Jiří Pomeje, Jiří Krampol (více)
(další profese)

Společenský magazín o lidech a jejich příbězích jenž hýbou společností. Nový zábavný společenský magazín, který diváka týden co týden provede příběhy, ve kterých hlavní úlohu hrají lidé, o nichž se právě hovoří. (oficiální text distributora)

Recenze (273)

Hromino 

všechny recenze uživatele

„Práskni to na sebe!” – „Jasně! Už jsem třetí měsíc těhotná!” – „To je bomba! Slyšíte to? Naše hvězda X je těhotná! No není to úžasné?! Muhahaha!” . . . Tak tohle je typický nástin náplně snad kteréhokoli dílu Top Star Magazínu. Vymývárna mozků, práskání na sebe, střípky z showbyznysu. Tenhle pořad je vhodný akorát pro nenapravitelné případy a společenské drbny. 1* dávám za Mahulenu. ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Je to možné toto? To někoho zajímá? Že by kupce bulvárních plátků? Lidi jsou zvláštní stvoření, říkám si neustále. Já rozhodně nedávám odpad z nějaké zlomyslnosti. Zkrátka a jednoduše na drbavé zprávičky o rádoby celebritách i více či méně slavných obličejích mám celkem silnou alergii; kejchám, kašlu, sotva vidím a drbu se, drbu... Takže to zkrátka letí do koše, nic víc za tím není. Asi to můj organismus nechápe a brání se tímto vcelku agresivním způsobem. Takže pardón, milá Mahuleno, Gábino, Agáto a "kdovíkdoještě", až najdete nějakou vakcínu pro mě vhodnou, prosím..., do té doby zkrátka ne! ()

Reklama

Mikakel odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se na to dívá moje matka, tak jsem x dílů "musel" také vidět.. No prostě, slušně řečeno: SHIT kterej jen dělá z komára velblouda a motá se slavnejm lidem do soukromí... Kdo jaký má prsa,kdo skym,jak,proč,kolik má na účtě,kde má dluhy,jaký má Agáta bradavky,barvu téček, atd atd atd.... Zbytečný pořad dle mého... Plus nesnáším Hanychovou jen díky tomuto pořadu!... ()

Enšpígl

všechny recenze uživatele

Naše celebrity jsou akorát tak vhodný jako krmení pro šelmy. Nechápu proč tyhle sračky sledujete. Jste jak banda kreténů co neumí žít vlastní životy a tak čumíte na podobný zhovadilosti o naprostým hovnu a díky vám se dál a dál vytvářejí tzv. pseudohězdy typu Agaty Hanychové ci Leoše Mareše co nic neumí, nic nedokázali, ale v mediích maj prostoru tři prdele na úkor skutečně zajímavých lidí ať už z řad umělecké nebo jiné sféry. ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Drby, drby a zase drby ...... Blesk dostal svou televizní podobu. Takže lidi co nemaj co dělat a potřebujou se dozvědět jakou vyrážku má Britney Spears na prdely je Top Star Magazín opravdovým přínosem. TSM je pořadem o nakouknutí do soukromí celebrit, jejich výstřelků .. atd. , je to pořad který v ČR zatím nebyl v tak velké míře a z určité části by se mohl považovat i za přínos, protože má velkou sledovanost, proto by mě zajímalo jak tento pořad může mít tak velkou sledovanost(podle statistik), když tomu davají téměř všichni Odpad :D ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama