Reklama

Reklama

Fenomén

(pořad)

Poznejte opravdové fenomény (nejen) hudebního světa! Toto je motto seriálu, který své díly odvysílává na Stream.cz. Fenomén má nejen komediální a dokumentární epizody, ale také třeba hororové, krimi nebo hudební. (Vojtino)

Recenze (52)

hippyman 

všechny recenze uživatele

výborný cyklus nadsazených a zároveň zajímavých minireportáží či fejetonů, stream se zřejmě začíná přeorientovávat z náhodně kliknuvších diváků, hledajících jednoduše zábavu či zaplácnutí času, na diváka zvídavého a pravidelného s touhou po zajímavostech a tříbení názoru... fenomén opravdu mile překvapil. 90% ()

ChandlerBing 

všechny recenze uživatele

Na to, že Karolína Vrbasová (účastnice VyVolených) zřejmě nebude žádná studovaná reportérka ani publicistka, tak tenhle pořad dělá opravdu dobře. Jsou vybírána zajímavá, většinou tabuizovaná, témata zpracována svižně a výstižně do 5 minut a obsahují rozhovory s odborníky na danou tématiku. Díky Fenoménu už jsem se dozvěděl spoustu informací, ke kterým bych se jinak nedostal. ()

Reklama

StrixCZ 

všechny recenze uživatele

Výjimečně nesympatická moderátorka s vyloženě protivným projevem a příšernými pokusy o "humor". Přesto se musím přiznat, že už jsem pár dílů viděl - témata (přápadně náhledy) zkrátka umí vybrat tak, aby přitáhla pozornost. Bohužel samotné zpracování je prakticky vždy zklamáním (pokaždé, když neodolám a nějaký díl si pustím, obvykle si na konci říkám, proč na to zase klikám) :D 30 % ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

COŽE, Fenomén? Měl by se přejmenovat na Sexoném, posledních čtyřicet dílů (půlka všech) je o kozách, orgasmech a všem, co přiláká kliknutí, když to Stream hodí na stránky Seznamu. Nebo to přejmenujte na "kuriozity a zajímavosti". Doby, kdy to bylo skutečně o tom, co hýbe světem, jsou dávno pryč. Nic než virální blábol. Na staré pořady Streamu to rozhodně nemá. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo Karolínu, tu jsem měl ve Vile svého času docela rád a na její tanec ve sprše ala miss mokré tričko…No společně s Karin se tam bylo alespoň na co dívat…No každopádně už jsem viděl několik projektů, které na internetu dělá a neztratí se ani co „moderátorka“. Občas jsou sice některé věci trošku slabšího ražení, ale tak ono to hlavně závisí na atraktivitě daného tématu…Palec hore… ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama