Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná soutěž, při které proti sobě soutěží dvě skupiny po pěti členech. Hádají správné odpovědi na otázky dopředu položené stovce náhodně vybraných lidí. (Pumiiix)

Recenze (205)

borohub 

všechny recenze uživatele

Pamatuji časy kdy jsem na to pravidelně čuměl(to bylo o prázdninách, kdy jsem neměl asi nic lepšího na práci), možná kdyby místo Petra Novotnýho, který po 20 minutách vysílání byl zpocený jak prase, to moderovala nějaká pěkná holka tak je to možná oblíbenější a možná na to koukám déle. Dvě hvězdy dávám, protože na to jakej je Petr Novotný kokot tak to taková kokotina nebyla ()

bax 

všechny recenze uživatele

Túto sériu by som rozdelil na dve časti - éra Petra Novotného - túto postavičku českého humoru mám veľmi rád a dodával tejto súťaži vtip a šmrnc. Dal by som tomu 4*. Potom ale prišla éra Petra Lesáka, ktorý síce dodal súťaži väčšiu vážnosť, ale utrpel vtip a humor, o ktorých by táto rodinná súťaž hlavne mala byť. Takže za 1*. ()

Reklama

Mufi315 

všechny recenze uživatele

5 proti 5 je náhodou dost zajímavá soutěž, a to hlavně proto, že je originálně vymyšlená a postavená né na znalostech, ale na prostém selském rozumu, kdy může dělník porazit univerzitního profesora. Je to hra, kdy musíte mít i trochu štěstí, ale hlavně přemýšlet jako většinové davy lidí. Samozřejmě Petr Novotný byl mnohem výkonějším i zábavnějším moderákorem, zatímco Lesák se tam dostal asi jen z nějakých protekčních důvodů, protože je to z pohledu moderátorského umu vidět. Ale dojem ze soutěže to až tak nezkazilo. Nejvíc mě vytáčí otázky pro diváky typu: "Jmenujte něco neživého, co má čtyři nohy?" "A) vůl" B) stůl" - někdy si říkam, že je to snad ironie a správně musí být ta nesmyslná odpověď. A 7 (někdy i 10) minut reklam v 55 minutovém pořadu.. S příhledem k těmto dvěma mínusům tedy za slabší ***-. (51 %) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Takovejch odpadu??? No nevím. Pravda je, že tato soutěž u které nejsou potřebné znalosti, spíše odhad mě moc nechytla. Ale mnohokrát jsem u ní bezcílně probendil moře času při čekání na starou, než si oholí nohy a docela mě párkrát překvapila co si lidi tipnou. Dokonale prázdná hra pro lidi bez všeobecných znalostí. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Dokud tenhle soutěžný pořad uváděl pan Novotný, dalo se to sledovat, ale s nástupem moderátorského paka Lesáka šla veškerá "úroveň" velmi rychle dolů. Stejný názor mám i ke studiu, neboť hravý dizajn vypadal mnohem lépe než ta moderní hrůza co je tam teď. Ke znělce se netřeba vyjadřovat, opět totéž. Takže s posledními díly opravdový úpadek do nesledovatelné křeče. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama