Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

greetchen 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení znělo slibně, těšila jsem se hlavně na Vince Vaughna, ale jsem vážně zklamaná. Romantika pražádná, humor bídný, herecké výkony slabé. Zápletka je průhledná a vtipy předvídatelné, a přitom se z toho dalo vykřesat mnohem víc. Jedna hvězdička je za pár světlých vtipných okamžiků (učitel jógy, dítě na záchodě), druhá za ty parádní exteriéry. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrná komedie. Příběh po většinu času ne přímo nudil, ale ani nijak nenadchnul. Poprvé sem viděl Jeana Reana, že by mě joho výkon naprosto zklamal (i když věřím, že to to spíš bylo jeho dementně napsanou rolí). Jinak kulisy ostrova byli nádherné, ale to je asi tak všechno. Bohužel bych musel mnohem více kritizovat, než chválit (asi jedinou vyjímku tvoří pro mě Kristen Bell a Malin Akerman). Prostě slabota a kdyby tuto romantockou komedii nenatočili, myslím, že by jsme o nic nepřišli - prostě klasický šumák. (Viděno 20.01.2010) ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za dva usměvy a nádhernou přírodu. Všechno to tak šustí papírem. Je to fráze, ale v tomto případě dotažená snad k dokonalosti. U spousty věcí vás napadne, že to na papíře asi mohla být sranda. Ale nakonec není. Ani trochu. Pár scén muselo skončit ve střižně, protože se několik věcí nakouslo, ale už se na ně nikde nenavázalo. Navíc obsadit do komedie herce bez komediálního talentu předem asi jakýkoliv úspěch zmařilo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Film mě docela zklamal..čekala jsem od něj něco víc, větší zábavu, méně narážek na erotika..měla to být komedie, ne komedie pro nadržené. Jediné krásné tam byla ta průzračná voda..hned bych si zaplavala...jinak celkem nuda...ano párkrát jsem se zasmála, někteří herci mi byli sympatičtí, ale třeba toho trenéra jógy sem nemohla vystát..grrr...nejsympatičtější byl a nejlepší herecký výkon předvedl Vince Vaughn. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Trable v ráji měla být komedie, nicméně žánrově jde spíš o odlehčené romantické vztahové drama, ve kterém toho ovšem příliš nefunguje. Něco málo tedy zachraňuje prakticky jen pánské herecké osazenstvo, kdy jak Vaughn, tak Bateman a Favreau jsou sympaťáci a žánrem ostřílení borci a dokážou alespoň sem tam vyloudit na diváckých ústech nějaký ten menší úsměv, zbytek je ale vážně jen nepřesvědčivý pokus o klasický hollywoodský cukrkandl, se zoufalým poselstvím o napravení neuspořádaných partnerských vztahů, takže přes zdlouhavý a nezajímavý úvod se příjezdem na exotický ostrov ujme slova čistě jen teatrální šaškování, plné zoufale působících dialogů, trapného chování a nesoudných výstupů veškerých postav, a vše to jen podtrhává pořádná nezáživnost, bez vtipu, emocí a přesvědčivosti. V podstatě většina filmu pak obstarávají jen neustále dohady, hádky, obviňování a urážení, aby na konci filmu ovšem mohli samozřejmě všichni trapným způsobem prozřít, triviálně se usmířit a s úsměvem na rtu odjet zpět do svých domovů, pokračovat ve svých, nyní již přitrouble napravených, životech. Je to celé zkrátka strašně banální, naivní a nevkusný a rozhodně to není ani trochu zábavný, tohle se prostě fakt nepovedlo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)
  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)

Reklama

Reklama