Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

VIP zprávy mají za úkol informovat nás národ, o tom, jak si celebrity? Nebo spíš pijavice, užívají za peníze, které si ani nezaslouží. Když jsou takový zásadoví všichni a ukazují jak vedou správný život, tak ať udělají něco pro lidi, kteří trpí protože tenhle vládnoucí diktátorský režim nahrává lidem co nehnou ani prstem. Například naše " slavné celebrity".......lůza. ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že bulvár se na nás valí ze všech stran a vzhledem k tomu, že Prima má už Top Star, tak mi tohle přijde úplně zbytečné. Stejně nezajímavé pitomosti jako v Top Staru a ještě k tomu v nepěkném studiu (ne že by někde na Primě bylo nějaké lepší). Působí to hodně uměle celé, výkony moderátorek taky neoslní....Asi by se nic nestalo, kdyby tahle nastavenina zpráv nebyla. ()

Reklama

opox odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, že prostě spousta lidí v naší zemi bulvár žere, ale mě jsou prostě životy našich rádobycelebrit ukradený. Já vím, nemusím na to koukat, a taky se na to nedívám, raději přepnu na jiný program. Stejně ale nechápu, proč na TV Prima musí být denně bulvární zpravodajství. Je to smutný, že třeba sportovního zpravodajství se nedočkáme (a toto má za následek i další kiksy TV Prima - viz Libor Bouček jako moderátor fotbalového studia při Lize mistrů), zato každodenní průjem ze života "slavných" nesmí chybět! ()

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

Načo hodnotiť takéto, napadlo ma slovo "geňoviny", keď všetci veľmi dobre vieme aké hodnotenia si zaslúžia. Šup, nakukne pani Bartošová, Mojsejová, Stašová či Ridi a rovno pekne rýchlo skĺzne do hnusného odpadu, nič iné si ani nezaslúžia. A čo tu napísali VIP? Súhlasím majú pravdu - VIP odpad. 1% (za všetky tie rozosmiate tváričky) odpad! ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč se Prima chce prezentovat zrovna pořady jako je tato, přijde mi do očí bijící jak se snaží dohánět Novu a používají na to pro mě opravdu divné zbraně. Tenhle pořad je z větší části zaměřen na dámské publikum (to snad nemůže popřít vůbec nikdo) o kterém si myslí, že je skutečně hloupé, protože jinak si to nedokážu vysvětlit. Chápu občasný zájem o život některých lidí, budiž, ale že bych na to musel koukat každý den a hlavně na celý pořad, když to co člověka zajímá se dozví z dvouminutového klipu a zbytek je prostě odpad. Jde skutečně o bulvární septik který pomalu přetéká, kdyby se stejná pozornost věnovala něčemu záslužnějšímu jako třeba medicíně nebo vědě, nežli snobským večírkům vyhaslých hvězd, bylo by na světě hned krásněji. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama