Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Sakra vtipná komedie u které (jako u málokterého filmu) se mi líbil český dabing (hlavně suchý komentář Čecha) než originál. Abych byl upřímný, tak už dlouho jsem neviděl komedii, která by měla originálnější námět. Bylo to opravdu zábavné a Carmen je opravdu kočka. Ovšem hláška: Sperminátor: Nepřítel všech semen! Ta nemělo chybu ;) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Najlepší film s Carmen Elektra v jednej z hlavných úloh. Veľmi príjemná, roztomilá, oddychová a hlavne zábavná romantická komédia, v ktorej sa dozvieme všetko podstatné o dvorení a párení ľudského druhu, a to z pohľadu nestranného pozorovateľa z inej planéty. Alebo že by z inej galaxie?... To je vlastne jedno, hlavné je, že tento snímok predstavuje svieži vetrík medzi romantickými komédiami nielen tej doby, ale ešte aj v súčasnosti. Úsmev mi nezmizol z tváre po celý čas, a to veru pri sledovaní nejakej komédie nie je až tak často. A pri niektorých komentároch mimozemšťana-dokumentaristu mi dokonca vyzvŕtalo aj bránicu. Skrátka veľká pohodovka. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad první anglicky mluvený film (tedy film kterému rozumím i v originále), kterému skutečně zvedá hodnocení český dabing. Vladimír Čech je geniální. Pojetí vyprávění děje také originální a jedna z komedií kde jsem se opravdu zasmál (protože to bylo vtipné, ne absurdní). Přemýšlím jestli má smysl filmu vyčítat jednoduchý klišé děj... ne nemá. Ničemu to nevadí a neodvádí od vtípků a květomluvy :). ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Název filmu je poněkud zavádějící. Spíše by se měl jmenovat "Průvodce po genderových stereotypech mezi pozemšťany" a v žánru by měla být "parodie"... Protože tolik klišé v zobrazování partnerských vzahů nemůžu brát jinak než parodii. A pokud to tak autoři nemysleli, jejich obrovské mínus. Celý děj byl až trapně předvídatelný a stál jen na dvou pilířích - mimozemšťanově komentáři a svůdnosti Carmen Electra. Jenže komentář se brzy ohrál a dost se opakoval a nádech erotična zůstal typický pro tento typ filmu - hlavně nic neukázat..:)) Jako oddechovka to bylo fajnové, ale že bych se u toho nějak královsky bavil nebo byl unešen originalitou, to ani ne... ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: vypravěč: - "V nekonečném vesmíru žije mnoho obyvatel, leč nikdo z nich neprožívá rozmnožovací proces tak celistvě, tak bolestně a tak tragicky nádherně jako lidské bytosti." & vypravěč: - "Oblíbené přirovnání... Šoustat jako lidi." & vypravěč: - "Sameček tasí z pochvy tři plátky zelené kůry (vytahuje bankovky z pěněženky) a dává je velkému válečníkovi (vyhazovači u baru)." & vypravěč: - "Sameček si se samičkou potřesou pažemi. Samička studuje samečka a on na oplátku zase jí." & Bill: - "Dáš mi svůj telefon?" Jenny Smithová: - "Už jsem si myslela, že se nezeptáš." vypravěč: - "Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." & vypravěč: - "Samečkovo tělo se chvěje úzkostí. Tělní tekutina, řečená pot, řine se ze všech pórů. Sliny, neboli bílá pěna kapou z jeho úst. Tento stav pomine teprve tehdy, až se s jeho partnerkou shledá." & vypravěč: - "Do dírek ve sluchových orgánech vkládá výměšky drobných mořských tvorů, zvané perličky. Dírkami, symbolem ženství, se nechala zohavit již v raném dětství." ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama