Reklama

Reklama

Režijní debut Caseyho Afflecka sleduje události a život Joaquina Phoenixe po jeho oznámení na konci roku 2008, že ukončuje svou slibnou hereckou kariéru a hodlá se věnovat pouze hip-hopu. Ve filmu samozřejmě nechybí část tolik diskutovaného rozhovoru s Davidem Lettermanem v jeho Late Show v únoru 2009 a další události zachycující Phoenixovo výstřední a skandální chování. (Sony1994)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

harfuska 

všechny recenze uživatele

Joaquinova kontroverznosť nemá hraníc. Je schopný bezváhania ohroziť svoju kariéru a pošpiniť svoje meno. Očividne sa neuspokojí s ledačím a kľudne si nechá srať na hlavu, len aby všetkým vytrel zrak. Jeho fikcia vyvolala vlnu pohoršenia a údivu. Celé toto divadielko bolo neskutočne uveriteľné a nedalo sa inak, ako zožrať to aj s navijákom. Film na mňa pôsobil autenticky a vyzeralo to tak, že toho labilného agrasívneho tlsťocha J.P. ani nemusí hrať. Obdivujem, že sa do tohto sebadeštruktívneho počinu pustil a obnažil sa tak pred celým svetom. Možno tým stratil nejakých fanúšikov, ale určite ich aj veľa získal, a tí budú ešte dlho skandovať – Joaquin „motherfucker“ Phoenix! ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Rozklad osobnosti a osobní vyjádření. Joaquin Phoenix se snaží být sám sebou a film jasně poukazuje na to, že v téhle době musí být člověk tím, čím chtějí ostatní lidé, aby si byl. Joaquin vypadá jako bezdomovec, nemusí nic říkat a už je k smíchu. To vše dokazuje povrchnost lidí, kteří si nepřipustí něco takového jako kroky skvělého herce ke kariéře Hip Hopu. P. Diddymu se nedivým, že ho nezval. Hlas sice Joaquin má, ale vzhled, projev, chování to bylo to, co majitele společnosti "Bad Boy" odradilo a nepovolil mu nahrávat... Když se po tom ohlédnu zpět připomělo mi to Borata... ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Mám rad J.P Joaquina aa možno som túto "recesiu" nepochopil najlepšie, ale žiaľ šlo to mimo mňa. Neviem či všetko jebnuť do uvodzoviek, pretože herci to majú strašne ťažke, sú umelci, majú radi čistú lásku, sex, rádi pomáhaju priateľom a dú si za svojím snom... aaa vôbec nerozumiem tomu, možno je JP taký umelec, že predčil svoju dobu, čo ja viem? 4/10 Potešil Ben Stiller a jeho úprimnosť, taktiež mluva do duše v podobe "kvapky vody". ()

venison 

všechny recenze uživatele

Tak to mi hlava nebere, ale jestli to všechno opravdu Joaquin Phoenix hrál a Casey Affleck zrežíroval, tak jsou pro mě mistři filmu.. Jasně ten dokument je zdlouhavej a místy blbej jako noha, ale přesáhl do hrané reality-show smyšlené osobnosti, která si půjčila jméno a tvář známého herce.. Zkrátka psycho.. ()

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Prosím pekne, čo malo toto akože znamenať? Film? Dokument? Komédia? Fraška? Nerozumiem a ostávam mierne zhrozená. Snažila som sa na to pozerať s nadhľadom, ale každou minútou to bolo ťažšie a stávalo sa z toho väčšie utrpenie (pre mňa a mám pocit, že ja pre Phoenixa). Ono je naozaj náročné pozerať sa na to, ako sa váš obľúbený herec totálne zhovaďuje. A keď niekto povie, že končí s hraním, tak nech to prosím aj splní - tobôž v tomto prípade! Zbytočná vec. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • 11. února 2009 byl Joaquin Phoenix hostem Noční show Davida Lettermana. Toto vystoupení vyvolalo řadu diskuzí, když se herec dostavil viditelně neupravený a na otázky moderátora odpovídal buď jedním slovem, maximálně jednou větou, nebo vůbec. David Letterman se s ním nakonec rozloučil slovy: „Je to škoda, že si tu dnes s námi nemohl být." (Sony1994)
  • Na konci rozhovoru v Late Show Phoenix vstane, sundá si brýle a potřese si rukou s Lettermanem. Tuto neopatrnost mu Affleck později vytýkal. (Brousitch)

Reklama

Reklama