Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Darren Silverman, Wayne Lo Fessier a J. D. McNugent byli od dětství nejlepší přátelé. Na střední škole hraje Wayne fotbal, J.D. je maskotem a Darren povzbuzovačem, ale stále drží pospolu. Navíc hrají v rockové skupině. Všecko se změní, když mezi ně vstoupí krásná ale chladná a manipulující psychopatka Judith, která milého a sympatického Darrena sevře do drápů. Snaží se jejich přátelství ale i kapelu rozbít. Zoufalí Wayne aj. D. se pokoušejí Darrena rozptýlit, vymanit ho z jejího negativního vlivu. Darrena chtějí dát dohromady se Sandy, která se nedávno rozhodla, že bude jeptiškou. Po poradě s fotbalovým trenérem se rozhodnou, že Judith unesou. Před ostatními předstírají, že umřela. Avšak Judith nezůstává dlouho mimo hru a pomalu se schyluje ke svatbě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Evil Woman stojí na hereckém obsazení: Výborná Amanda Peet (a že byla fakt ultra-mrcha) parádně sekunduje super komediální dvojce: Black/Zahn, potěšil i výborný R. Lee Ermey (v epizodní roli) a taky Kyle Gass (Blackův parťák z projektu Tenacious D) v mini-roličce... Jason Biggs se sice snažil ale i tak zůstane už asi navždycky jen ten,co šukal koláč a v celém tom parádním hereckém cirkusu byl spíše jen do počtu... I tak sem se bavil výborně! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k ústřednímu námětu by se dalo hovořit o úspěchu, když tahle komedie téměř dosahuje průměru. Jenomže s triem Biggs-Zahn-Black to mohlo dopadnout rozhodně mnohem líp. Sice se snažili (hlavně poslední dva jmenovaný), ale příběh to celý táhnul hodně dolu. Scénář nepůsobil kompaktně jako celek, spíš jenom jako změť několika scének, který při sobě držely jenom silou vůle. Nějaký vtípky se ale nakonec přece jenom povedly ("elektrickej" taneček, výstupy rugby trenéra), takže za ně letí třetí hodně slabá hvězda. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Přes(na první pohled) zajímavé obsazení docela dost ubohá komedie,stavící na poměrně trapném humoru.Většina vtipu je totiž postavena na totální tuposti všech přítomných postav a scén.Logika,rozhovory a činnosti hlavních hrdinů jsou nesmyslné a často i přitroublé.A romantika je zde spíš parodizujícím prvkem,než laskavým a upřímným projevem.A když se vrátím k tomu obsazení,přestože ona jména jsou všem docela známá,ovšem:Biggs se i přes svůj talent plácá v pořád stejných rolích nekňubů a ňoumů,Zahn přes své charisma se zas plácá z jedné hovadiny do druhé a Blackovo komedianství se mi nevím proč příčí prostě ve všem vůbec.A Amanda Peet je sice kočka,ale z béček se taky nevyhrabe nikdy.A pekelná ženská mé mínění o všech zde jmenovaných jen potvrdilo. ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nechutné, místy to je celkem i zábavné, avšak jen opravdu sporadicky. A když se už ke slovu dostane náznak mojí osobě blízkého humoru (kterým však tento žánr není), všechny klady zprasí pekelně odpadový český dabing, jaký mi naservírovala TV nova. JE skuečně pravděpodobné, že při originálním znění bych možná dokázal pozvednout procentometr, ale takhle to nejde. V současné situaci ne. A že bych se na to díval znovu? To nehrozí. Ta protrpená půlka stačila. Hájení dvou hvězd spočívá v Jacku Blackovi a pohleduhodné Amandě Peet. 40% ()

Ujo. 

všechny recenze uživatele

Střelená komedie, která ale dokáže velmi častokrát po dobu filmu rozesmát. Komedie mám velice rád, tady se splnilo to, co jsem od toho očekával. Pohodové odreagování, které mi přichystaly esa jako je Jack Black, Jason Biggs a Steve Zahn. Tihle herci spolu v komedii je pecka, kdo má rád srandu která za to stojí,ideální film. Teď nekdy běžela zase v telce a neodolal jsem, i když to bylo v pozdních hodinách, prostě rád se zasměju u filmu s takovým obsazením, hlavně Jack nezklamal :D ()

Galerie (67)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (Stocki)
  • S filmováním se začalo 7. června a pokračovalo se do srpna roku 2000. (Stocki)
  • Koučem řečený citát "If you can dream it, you can do it" - "Sen se může stát skutečností" řekl ve skutečnosti Walter Elias„Walt“ Disney. (Stocki)

Související novinky

Svatý muž versus flákač

Svatý muž versus flákač

17.04.2006

Jeden z dvojice ukázkových hlupáků v trháku Blbý a blbější, Jeff Daniels, doplní zkušenou Diane Keaton a mladíka Jona Hedera v hereckém obsazení bláznivé komedie MAMAS BOY. Režie se ujme Tim Hamilton… (více)

Reklama

Reklama