Reklama

Reklama

Horká noc, hořké ráno

  • USA Body Shots
Trailer

Obsahy(1)

Páteční večer v kalifornském LA: čtyři ženy se připravují na schůzku se čtyřmi muži - obvyklé přípravy jako oblékání a líčení doplňuje rozebírání sexu, co má která ráda a co která očekává od dnešního večera. Muži se připravují podobně. Setkání probíhá v klubu, ne všichni se tam ale zdrží. A jak už předurčil počet zástupců obou pohlaví, vytvářejí se páry. Noc může začít. Ne pro všechny však noc skončila tak, jak si představovali. Ráno se z vyprávění samotných aktérů dozvídáme, kdo kde s kým skončil a co dělali. Jen osud jedné dvojice je nejasný, objevují se dvě verze toho, co se stalo, ale která je ta pravá?

Film Body Shots je "bez obalu o sexu". V Česku je tento film znám pod názvem HOŘKÁ NOC, HORKÉ RÁNO a jeho heslo jej vystihuje dokonale: dnešek je na sex, zítřek na realitu. (haushinkaa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. První půlka není špatná. Jeví se to více jako komedie a docela hezky to ubíhá a baví vás to, ale potom bum! Najednou jakoby film nevěděl do jakého žánru se zařadit. Příběh se sekne a vy vůbec nevíte, jestli je to ten samý film. V podstatě jde o dost debilní zápletku, protože z celého průběhu je jasné, kdo ze dvou hlavních aktérů znásilnění byl v právu a jen dement by to neviděl. Herecky to ale není tak špatné, jak by se mohlo zdát. Jasně, herectví Tary Reid je úsměvné a přiblblé, ale sem to vlastně docela sedělo. Amanda Peet nebyla tak výrazná, jak bych čekal, ale taky ok. Flanery v pohodě. Jerry O'Connell byl naprosto suprácký a Ron Livingston byl totální ozdobou téhle blbosti. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Velká nuda plná nesympatických postav, povrchních monologů, zdlouhavých opileckých excesů a sexu, která není ani zábavná, ani příliš poutavá a nenabídne ani žádné velké herecké výkony nebo zajímavé momenty. Jediným kladem je otevřená nejednoznačnost toho, co se v noci opravdu stalo. Jenže to je na téměř dvouhodinový film trochu málo. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No, hodně velké překvapení pro mě. Moc jsem si o tomto filmu nezjišťoval a lehce zariskoval. Čekal jsem komedii o sexu a nic moc víc. A hle! Vzniklo z toho celkem spolidní dokumentární drama. Všichni jsou ve svých rolích opravdu famózní. Ten dokumentární styl tomu dodává krom originality i solidní váhu a mně se to opravdu líbilo. A. Peet to moc slušelo, T. Reid skvěle hrála a na mě teda hlavně "esteticky" zapůsobila S. Temtchine. Z pánské strany herecky výborný J. O'Connell i S. P. Flanery. Ten závěr byl nadmíru povedený! Fakt dobré! Originální a působivé. Jednop lehké ponaučení - ku**a nepiju nikdy podobraz! To já taky nepiju, protože to nikdy nevěští nic dobrého. A co se týče inkriminovaného případu, moc se k tomu nechci vyjadřovat, ale ať je pravda jakákoliv, ONA s ním nemusela odjet! Díky, bylo mi ctí :). ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Prvých štyridsať päť minút bolo dobrých. Začína to zaujímavým spôsobom a je ľahké sa ponoriť do toho, čo sa deje. Druhá polovica je bohužiaľ napísaná zle. Hnacia sila je utíchnutá a to, čo nasleduje, vedie iba k najmenej protiklimatickému koncu, aký bol kedy videný. Horšie na konci je, že nedokáže vyriešiť žiadnu z udalostí filmu. Vďaka čomu sa celý film stane plytvaním. 5/10 ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Čtveřice žhavých koček + čtveřice mladých frajerů + večírek plný alkoholu = hodně velký průser. Ze začátku to vypadá na trochu divočejší variantu Sexu ve městě, hlavně díky spoustě monologů či dialogů o sexu a bizarních historek kolem. Jenže pak začne jít do tuhého a žhavá noc skončí obviněním ze znásilnění. Líbilo se mi, že šlo o dost netriviální pohled mimo jiné nevylučující, že si ani jeden z aktérů nepamatuje, co se onu noc vlastně stalo. Divák nemrava si užije hlavně díky Taře Reid, já jsem spíš na sexy Amandu Peet. :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Původně se měl film jmenovat „Jello Shots“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama