Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie, která popisuje jeden den ze života v holičství v jižní části Chicaga. Calvin (Ice Cube), který zdědil holičství po svém otci, v něm vidí pouze zátěž a ztrátu času. Teprve když ho prodá, začíná pomalu chápat otcův pohled a pokouší se holičství získat zpět. V hlavních rolích Ice Cube (Tři králové, Anakonda) a Anthony Anderson (Od kolébky k hrobu). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Fash 

všechny recenze uživatele

Musim rici, ze u tohodle filmu jsem si solidne odpocinul. Co se pribehu tyce, tak nic extra to neni...mozna i podprumer,...ale u me to tahaji vysoko dialogy a diskuse mezi cernyma holicema!! Od filmu jsem cekal jen pohodu a tu jsem taky dostal...zadny strileni, rvacky, preslazeny sceny....."jen" spravne potrhla sranda! ()

woody 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl v nějakém zvláštním duševním rozpoložení, měl špatný den nebo prostě je tenhle film povedený a mně se líbil. Pro českou komunitu (v USA to pár týdnů vévodilo žebříčkům) je to film nepochopitelný ale ne zas tak o moc jako ty raperské sračky(Myčka, Zkurvenej pátek). Určitě nejvíce mě pobavily plky staříků a pak také duo kriplů pokoušející se otevřít ukradený sejf.Zkrátka jako ze života :-) ()

Reklama

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Pro nás zdlouhavá nudná sonda do života černé komunity, tzv. černý film, výjimka jeden běloch. Komorně se odehrává hlavně v holičském krámku, kde dřepí několik dědků nad šachy a kecají typicky černošsky celý film, kde zaměstnanci přiholují černé hlavy a kecají typicky černošsky celý film, kde majitel je znuděn holičskou profesí a rád by dělal něco jiného, ovšem naletí lichváři a pak se s tím musí poprat ... K vykloubení čelisti zíváním, asi tak záživné jako Slunce, seno pro amerického černocha. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Terence Blanchard: 1. The Speech (Intro) - Cedric The Entertainer & Ice Cube ,2. Trade It All (Part 2) - Fabolous, P. Diddy & Jagged Edge ,3. Stingy - Ginuwine ,4. What's Come Over Me? - Glenn Lewis & Amel Larrieux ,5. Love Session - Ghostface Killah (feat. Ruff Endz) ,6. And We - P. Diddy, Black Rob, Big Azz, Ko-Kaine, G. Dep, Foxy Brown, Craig Mack & The Mighty Ha ,7. Could've Been You - 3lLW ,8. Baby Girl (Terri's Theme) - B2K ,9. Sneaky - Jhene (feat. Lil Fizz Of B2K) ,10. I See You - Best Man ,11. Better To Leave - Jordan Brown ,12. Baby, Baby, Baby - Collin ,13. Ben - Lil Kano ,14. Got To Give It Up (Part 1) - Marvin Gaye ,15. I'll Take You There - The Staple Singers ,16. Big Booty Girls (Outro) - Ice Cube, Michael Ealy, Leon Collier "Jam", Ray Thompson & Eric Lane , ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Partička americkejch cigošů se denně schází u Kalvina v holičství, pičuje na bílý a celej svět, se zaujetím sobě vlastním hodnotí prdele prdelatejch americkejch cigorek a ještě u toho stihnou házet bouchačky do řeky, krást ATM mašiny a zase pičovat na nás otrokáře, který jim bráněj v tom mít se dobře. Ice Cube je s bengama najednou jedna ruka a to ještě před chvílí vyřvával v Comptonu s The Gamem na zádech Fuck the police. No jo, ale mě tohle pičování americkejch cigošů celkem baví a jediný, co mě na tom mrzí je, že v tý době to pičování za moc nestálo, to teď v době Micky Mlynáře se zadnicí velikosti dražice by to byla jiná káva. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Jason Winston George měl původně místo role Kevina, hrát roli Rickyho Nashe, kterou nakonec hrál Michael Ealy. (Pumiiix)
  • Herci měsíc trénovali stříhaní vlasů a potřebné věci k rolím v kadeřnictví. Jediný Troy Garity měl předchozí zkušenosti. (Pumiiix)

Reklama

Reklama