Reklama

Reklama

Říkají o něm, že je dinosaurus, on to však bere jako poklonu. Detektiv inspektor Jack Regan vede slavný přepadový oddíl londýnské policie a je to policista starého střihu, tvrdý jako žula. Výsledky má, jeho drsné metody se však pomalu přestávají vedení policie zamlouvat. Nedávají spát především důstojníkovi z oddělení vnitřních záležitostí Ivanu Lewisovi, který by Jacka asi nenáviděl ještě mnohem víc, kdyby tušil o jeho milostném poměru se svou atraktivní ženou Nancy. Zatím jen pozorně sleduje práci Jackova útvaru a čeká na jakoukoli chybu. Když Regan neuposlechne rozkaz, rozpoutá se v centru Londýna přestřelka mezi bankovními lupiči a policií, která Jackovi zláme vaz. Je suspendován a posléze i zatčen a uvězněn. Ještě ale není vše ztraceno, Regan i jeho tým udělají vše pro to, aby očistili svou pověst a zajistili průchod spravedlnosti. (Česká televize)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (230)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Filmy Nicka Love asi nejsou pro mě. Tenhle je teda alespoň nejpřístupnější a to jenom proto, že se jedná o poměrně drsnou gangsterku, kde vrcholem všeho je životem omletej Ray Winstone. Technicky tak nemůžu říct ani popel. Závěrečná automobilová honička byla parádní, ale průběh byl na pořádnej knock-out mezi oči s monoklem barevným jak duha. A ono být nadšený z momentů a usínat u zbytku filmu taky není fajn. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Připomenutí starých drsných, syrových kriminálek z 80 let . Dlouho jsem neviděla film podobného rázu, co by mě podobně tolik bavil. Já beru kriminálku jako běžný konzument zábavy a ne umělecký kritik. Nenimrám v nelogičnosti a nepravděpodobnosti, když to nezačne nesmrdět trapností, což se nestalo. Hlavní je akce, napětí, pěkná hudba a že je bídák potrestán. A tady mi film nabídl vše. ()

Reklama

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem Taken, ale jaksi jsem jej nedostal. Tak zaprvé, dost mě nasralo když jsem si přečetl asi první větu popisu filmu a zjistil, že ta věc se nestane na začátku, ale dost v průběhu filmu. Zadruhé se mi moc nelíbilo to Winstonovo drsňáctví, vůbec jsem mu to nevěřil. Vlastně všichni se tvářili, jako by byli ultimativní baddasové, což nebyli. No a ta přestřelka byla taky docela tristní. Jediné co se jim povedlo byly pěstní souboje. Nuda za 50%. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

No já být Srbáč, tak v Anglii raději nepáchám. Činy. Číhá tam totiž Ronald, který má povahu, xycht i postavu poněkud buldočí. Tento detektivní akčňák vtáhl do své nenažrané tlamy snad všechna klišé, co jich subžánr kdy vydal. A přesto to funguje! Stará Winstonka se sice opírá o pár počítačových triků, neboť to občas vypadá, že i běhá, ale nikdo nejsme dokonalý, že. A za scénu, v níž se po té snesitelné buchtindě mroží a hrošákuje ve svých zářivě žlutých bombarďácích, přihazuju čtvrtou hvězdu. Zase se cítím sexy! ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Takhle drsná kriminálka tady nebyla od doby Delona a Ventury, ale na kolena ji sraží nevěrohodné a hloupé chování postav a určitá přestylizovanost. Nicméne myslím, že režisér Nick Love by měl přesto být hlavním kandidátem na zfilmování příběhů Harryho Holea... A pro mě neznámá Hayley Atwell je fakt krásná...:) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Auta účastnící se scény pronásledování jsou Jaguár XFR a Ford Focus 1.6 stylizovaný do podoby ST. (StarPlate)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v metropole Veľkej Británie - Londýne. (MikaelSVK)
  • George Carter (Ben Drew) nosí hodinky značky Hamilton Khaki Navy UTC. (dyfur)

Reklama

Reklama