Reklama

Reklama

Jack a Vanessa se coby nastávající rodiče přestěhují do toho nejstrašidelnějšího zchátralého domu v New Orleans. Netuší však, že na něj byla vržena vražedná démonická kletba. Jackovi a Vanesse se situace brzy začne vymykat z rukou, stejně tak jako jejich neochotnému sousedovi F'Resnelovi, Vanessině přátelskému psychiatrovi, její wiccanské sestře Marjorii i detektivům, kteří mají vyšetřit narůstající počet mrtvých těl. Zachránit je může jedině elitní vatikánské komando vymítačů ďábla - nebo ani to ne? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (60)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale bylo to tak blbý, až to vlastně bylo dobrý. Správné parodické postupy, nápady a skeče, byť závěrečný fight mohl dopadnout krapet líp - přišlo mi to víc jako nekončící improvizace místy dobrých herců :) Určitě to nikomu nedoporučuji, ale bavil jsem se skvěle, hlavně Po Boy záběry zabíjely! 60% ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Hell Baby je hrozná kravina, ale dařilo se jí mě něčím upoutávat a překvapovat. Rozhodně mě nejvíc dostala scéna ve sprše, která byla totálně zbytečná, jako skoro každá scéna, ale já se u ní bavil - respekt Riki Lindhome. I Přes pár fakt zajímavých věcí mě však tato komedie nepřesvědčila. Jako lekačky se sousedem ještě dobrý, ale ten zdlouhavý závěr už byl děs. Pro fandy podobného žánru budiž, ale na mě to moc nepůsobilo. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Vycucaly mi všech 19 kulek pusou!" Původně jsem myslel, že si pouštím Ďáblovo dítě... Nakonec ale lepší než všechny Děsný bijáky dohromady. Slušná hudba, pěkná kamera a sem tam nějaké gore, kterého mohlo být rozhodně více. Omen, Vymítač ďábla, Mlčení jehňátek a mnohé další... Hodně se tu řve, tříská do piána, a když se se postavy zakecají, vypadá to jako sitcom bez přidaného smíchu. Asi nejvíce mě pobavilo líčení knězů o propíchnutí představeného deštníkem. Lehce o sexu, ale více se o něm mluví, a pak blicí scénka, což já opravdu nemusím. Nechť lítaj vnitřnosti vzduchem a červi se sypou, avšak blití prosím ne.... Jo a dětský fotbal potěšil. Sem si při tom vzpomněl na Monty Pythony. Sestřihat film na půl hodinu a pak bych byl spokojenější. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Komedie to není špatná, nebo to je parodie? Pokud ano, tak jsem parodovaný film neviděl. Možná že jsem tomu nedal moc hvězdiček, jak se ode mě čekalo, ona to není špatná komedie, ale na můj vkus se zde hodně mluvilo a docela dlouho trvalo, než se tam něco začalo dít a některé vtípky mě také nenadchly, ale možná že to bylo také z části titulky, které jsem občas nestíhal číst. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

No tak tento kúsok ma milo prekvapil, na horor zabudnite ide čisto o komediálny úlet. Všetky postavy sú niečim zaujímavé, nielen hlavné ale skôr vedľajšie. Množstvo originálnych gagov na ktorých som sa musel z chuti zasmiať. Scéna policajtov a kňazov v bufete pri konzumácii sendvičov ma dostala do kolien. Ja som sa náramne bavil a Hell Baby sa u mňa určite zaradí medzi najpríjemnejšie "B" prekvapenia tohto roku. Samozrejme tento druh humoru nesadne každému a preto chápem i také nízke hodnotenia. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém New Orleans. (rafix)

Reklama

Reklama