Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

topol999 

všechny recenze uživatele

konečně jsem našel i jeden netradiční film s BS. Moje doporučení: proč ne?? A navíc tu Spencer ukázal i jinou polohu než mlátičku nebo policajta. naivní, ale pro mě velmi kvalitní. Mimochodem mayovky jsou taktéž naivní, ale nedám na ně dopustit... "kdo jí banány k tomu nechodí lékař"..."ještě coca cola to je ono!! kdo je zase ten Véna??!!!" ()

sud 

všechny recenze uživatele

Nejlepší samostatný počin Buda Spencera. Na jednu stranu klasická fackovací komedie, na druhou stranu i satira na úřady a zřízení ve Střední Americe. Bannánový Joe je v Budově podání opravdu roztomilý a už jen svým pohledem budí smích (všechno myslím v dobrém slova smyslu). P.S.: Na světě tak krásných hereček jako je ta, co hrála Doriannu, také moc nebylo a není. ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Presne to co od neho cakal...do jedneho detailu splnil !!! Velky Buddy je kraaaaaaaaaaaaaaaal !!! Lahka lahodkova beckova komedijka...ktora sa ani kuskom nesnazi hrat na nejakeho drsnaka...a ani minuta v nej sa mi nezdala...ze by bola podana nasilu...ako v milion patsto trapnych komediiiiiiiiiiiiiiiii zrobenych za velkou mlakou,nazdar ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komedia zalozena na strete nevzdelaneho vidlaka Buda Spencera s civilizaciou. Kvôli obchodnej licencii na banany naviac absolvuje nekonecne byrokraticke kolecko. Bitiek je tu malo. Su kratke a dost jednoduche. Film je zalozeny hlavne na humore v ktorom neskutocne roztomilo naivny Bud privadza ostatnych k nepricetnosti. Takze aj napriek jednoduchemu pribehu a malej porcii bitiek film vdaka pohodovej atmosfere stoji za to. 6/10. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, ale pre mňa je toto dokonalá komédia sama o sebe. Proti byrokracii a všetkých kravinám. Milujem scénku, keď si Joe potrebuje vybaviť občiansky preukaz a rodný list, milujem scénky z vojny, milujem ako si myslí, že mu muž v telke hovorí aby sa poriadne obliekol, milujem keď pracuje ako vyhadzovač. Tento prostoduchý dobráčik proste má talent robiť veci poriadne... alebo občas jemne nepochopiť. Je to pre mňa absolútna klasika komédie... treba vidieť. :D ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Itálii a v lokalitě Bolivar v Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama